Csomag megvásárlása

Vásárlási és felhasználási feltételek!
A kedvezményes csomagot a felhasználási időn belül bármikor felhasználhatja érvényes Egy-kontinens voucherrel. Kérjük a vásárlás előtt figyelmesen olvassa el a csomag tartalmát és a felhasználási kivételeket (nem érvényes utazási időpontokat) is. Amennyiben a csomag tartalma alatt nincs felhasználási kivétel mező, úgy a csomagot a csomag érvényességi ideje alatt bármikor felhasználhatja a szabad helyek függvényében. Érvényes Egy-kontinens VOUCHERREL, Ön bármikor jelentkezhet a szállodánál és foglalhat utazási időpontot. Lemondási feltételek a csomagtartalomban találhatóak.

Ne feledje:
A VOUCHERREL csak előre lefoglalt időpontban fog tudni utazni. Az Egy-kontinens VOUCHER az igazolás , hogy a megvásárolt szolgáltatást az Egy-kontinens a szolgáltatónak 100%-ban teljesítette.


Amennyiben elolvasta és elfogadja a feltételeket kattintson a gombra

Választott csomag: Hotel Tintoretto *** - Hotel Tintoretto *** - Előszezoni pihenés Velence szívében hétvégén (péntektől vasárnapig)

2 éj 2 fő
54900 HUF-tól
Csomag tartalma
  • szállás hétvégén (péntektől vasárnapig) két-, három- vagy négyágyas szobában
  • Reggelis ellátás
  • Belépő a velencei Kaszinóba
  • Ingyenes Wi-Fi használat a hotel egész területén
Gyermek árak és felárak
  • Gyermekágy: 10 EUR/ éj
  • idegenforgalmi adó(16 éves kortól) : 3,5 EUR/fő/éj
  • idegenforgalmi adó(10-16 éves korig): 1,75 EUR/fő/éj
  • *+1 fő feláráról : kizárólag az Egy-Kontinens irodánál érdeklődjön
Felhasználás kivételei
2020.02.07 - 2020.02.26, 2020.03.08 - 2020.11.01
Felhasználási feltételek
Voucher felhasználható 2020.08.12-tól 2020.12.24-ig.
hétvégén (péntekől vasárnapig) kizárólag az Egy-Kontinens irodán keresztül előre egyeztetett időpontban a szabad helyek függvényében.
Lemondási feltételek
A szállás nem lemondható, nem módosítható. Kizárólag Egykonti FLEX vagy Egykonti FLEX EXTRA csomag vásárlása esetén lemondható vagy módosítható. Részletekről érdeklődjön kollégáinknál.