Csomag megvásárlása

Vásárlási és felhasználási feltételek!
A kedvezményes csomagot a felhasználási időn belül bármikor felhasználhatja érvényes Egy-kontinens voucherrel. Kérjük a vásárlás előtt figyelmesen olvassa el a csomag tartalmát és a felhasználási kivételeket (nem érvényes utazási időpontokat) is. Amennyiben a csomag tartalma alatt nincs felhasználási kivétel mező, úgy a csomagot a csomag érvényességi ideje alatt bármikor felhasználhatja a szabad helyek függvényében. Érvényes Egy-kontinens VOUCHERREL, Ön bármikor jelentkezhet a szállodánál és foglalhat utazási időpontot. Lemondási feltételek a csomagtartalomban találhatóak.

Ne feledje:
A VOUCHERREL csak előre lefoglalt időpontban fog tudni utazni. Az Egy-kontinens VOUCHER az igazolás , hogy a megvásárolt szolgáltatást az Egy-kontinens a szolgáltatónak 100%-ban teljesítette.


Amennyiben elolvasta és elfogadja a feltételeket kattintson a gombra

Választott csomag: Begic Panzió - Üdülés a gyönyörű Horvát tengerparton reggelivel!

5 éj 2 fő
119900 HUF-tól
Csomag tartalma
  • Szállás a választott csomagnak megfelelően franciaágyas szobában, felár és telítettség ellenében lehet Superior szobát igényelni, melynek pontos áráról Irodánkkal kell egyeztetni.
  • Reggeli ellátás
  • Ingyenes Wifi
  • Ingyenes parkolás a panzió területén( kizárólag a szálláshellyel történt előzetes egyeztetés után)vagy ingyenes nyilvános parkolás
  • Idegenforgalmi adó
Gyermek árak és felárak
  • 0-2 éves kor között : ingyenes a szülőkkel egy ágyban
  • Superior szoba a szálláshely telítettségétől függően igényelhető: melynek feláráról irodánkkal kell egyeztetni
Felhasználás kivételei
2019.06.27 - 2019.09.01, 2019.06.11 - 2019.06.25, 2019.09.03 - 2019.09.10
Felhasználási feltételek
Voucher felhasználható 2019.10.20-tól 2019.12.31-ig.
a szállodával előre egyeztetett időpontban a szabad helyek függvényében használható fel.
Lemondási feltételek
A szállás nem lemondható, nem módosítható. Kizárólag Egykonti FLEX vagy Egykonti FLEX EXTRA csomag vásárlása esetén lemondható vagy módosítható. Részletekről érdeklődjön kollégáinknál.