Csomag megvásárlása

Vásárlási és felhasználási feltételek!
A kedvezményes csomagot a felhasználási időn belül bármikor felhasználhatja érvényes Egy-kontinens voucherrel. Kérjük a vásárlás előtt figyelmesen olvassa el a csomag tartalmát és a felhasználási kivételeket (nem érvényes utazási időpontokat) is. Amennyiben a csomag tartalma alatt nincs felhasználási kivétel mező, úgy a csomagot a csomag érvényességi ideje alatt bármikor felhasználhatja a szabad helyek függvényében. Érvényes Egy-kontinens VOUCHERREL, Ön bármikor jelentkezhet a szállodánál és foglalhat utazási időpontot. Lemondási feltételek a csomagtartalomban találhatóak.

Ne feledje:
A VOUCHERREL csak előre lefoglalt időpontban fog tudni utazni. Az Egy-kontinens VOUCHER az igazolás , hogy a megvásárolt szolgáltatást az Egy-kontinens a szolgáltatónak 100%-ban teljesítette.


Amennyiben elolvasta és elfogadja a feltételeket kattintson a gombra

Választott csomag: BW Hotel Kranjska Gora **** - BW Hotel Kranjska Gora**** - Aktív kikapcsolódás Szlovéniában a hegyek között KÜLÖNLEGES AJÁNLAT

2 éjszaka 2 főre
154990 HUF-tól
Csomag tartalma
ingyenes Wi-Fi használat a hotel egész területénwellness belépő (szauna, uszoda…stb)szállás kétágyas szobában masszázs kedvezménycsomag felhasználható: 2019.01.14-2019.01.31.
ingyenes parkolási lehetőség2 napos síbérlet/ főfélpanzió
Gyermek árak és felárak
0-6 éves korig: ingyenes6-12 éves korig: 109 EURidegenforgalmi adó: 2 EUR/ felnőtt/ éj; 1 EUR/ gyermek/ éj (7-17,99 éves korig); gyermekek 6,99 éves korig: ingyenkisállat: 20 EUR/ napGyermekágy: 6 EUR/ nap
Felhasználási feltételek
A voucher felhasználható 2019.01.31-ig a szállodával előre egyeztetett időpontban a szabad helyek függvényében.
Lemondási feltételek
A szállásfoglalásnál megadott érkezési időpont NEM lemondható! Módosítani kizárólag az érkezés dátuma előtt 20 nappal, vagy korábban lehetséges. Megnem-jelenés esetén 100% kötbért számol fel a szálloda! Amennyiben a szálláshoz tartoznak speciális feltételek úgy azok felülírják azokat a szabályokat, amelyek különböznek az általános lemondási feltételben, minden más változatlanul érvényben maradnak. A fel nem használt voucherek-(et) a felhasználási idő után érvénytelenek, visszaváltani-módositani nem lehetséges. A szállást lemondani kizárólag Vis-major esetben lehetséges az ÁSZF-ben szereplő feltételek szerint.