Csomag megvásárlása

Vásárlási és felhasználási feltételek!
A kedvezményes csomagot a felhasználási időn belül bármikor felhasználhatja érvényes Egy-kontinens voucherrel. Kérjük a vásárlás előtt figyelmesen olvassa el a csomag tartalmát és a felhasználási kivételeket (nem érvényes utazási időpontokat) is. Amennyiben a csomag tartalma alatt nincs felhasználási kivétel mező, úgy a csomagot a csomag érvényességi ideje alatt bármikor felhasználhatja a szabad helyek függvényében. Érvényes Egy-kontinens VOUCHERREL, Ön bármikor jelentkezhet a szállodánál és foglalhat utazási időpontot. Lemondási feltételek a csomagtartalomban találhatóak.

Ne feledje:
A VOUCHERREL csak előre lefoglalt időpontban fog tudni utazni. Az Egy-kontinens VOUCHER az igazolás , hogy a megvásárolt szolgáltatást az Egy-kontinens a szolgáltatónak 100%-ban teljesítette.


Amennyiben elolvasta és elfogadja a feltételeket kattintson a gombra

Választott csomag: Hotel Lugas*** - Pihenés Nyíregyházán! Reggeli ellátás, wellness használat!

2 éjszaka 2 főre
25900 HUF-tól
Csomag tartalma
Ingyenes transzfer lehetőség a Nyíregyházi Állatparkba ( a szállodával történt előzetes egyeztetés alapján)Szállás kétágyas szobábanReggeli ellátásWellness részleg használata (szauna, jacuzzi)Ingyenes parkolás
Fürdőköpeny
Gyermek árak és felárak
0-3 éves korig: ingyenes3-6 éves korig: 3.000 Ft/csomag6-12 éves korig: 6.000 Ft/csomagIdegenforgalmi adó: 400 Ft/fő/éjHétvégi felár: 5.000 Ft/csomag
Felhasználási feltételek
A voucher felhasználható 2019.12.15.-ig a szabad helyek függvényében hétköznapokon, hétvégén felár ellenében a szállodával előre egyeztetett időpontban, kivéve kiemelt, ünnepi időszakokban.
Lemondási feltételek
A szállásfoglalásnál megadott érkezési időpont NEM lemondható! Módosítani kizárólag az érkezés dátuma előtt 20 nappal, vagy korábban lehetséges. Megnem-jelenés esetén 100% kötbért számol fel a szálloda! Amennyiben a szálláshoz tartoznak speciális feltételek úgy azok felülírják azokat a szabályokat, amelyek különböznek az általános lemondási feltételben, minden más változatlanul érvényben maradnak. A fel nem használt voucherek-(et) a felhasználási idő után érvénytelenek, visszaváltani-módositani nem lehetséges. A szállást lemondani kizárólag Vis-major esetben lehetséges az ÁSZF-ben szereplő feltételek szerint.