Csomag megvásárlása

Vásárlási és felhasználási feltételek!
A kedvezményes csomagot a felhasználási időn belül bármikor felhasználhatja érvényes Egy-kontinens voucherrel. Kérjük a vásárlás előtt figyelmesen olvassa el a csomag tartalmát és a felhasználási kivételeket (nem érvényes utazási időpontokat) is. Amennyiben a csomag tartalma alatt nincs felhasználási kivétel mező, úgy a csomagot a csomag érvényességi ideje alatt bármikor felhasználhatja a szabad helyek függvényében. Érvényes Egy-kontinens VOUCHERREL, Ön bármikor jelentkezhet a szállodánál és foglalhat utazási időpontot. Lemondási feltételek a csomagtartalomban találhatóak.

Ne feledje:
A VOUCHERREL csak előre lefoglalt időpontban fog tudni utazni. Az Egy-kontinens VOUCHER az igazolás , hogy a megvásárolt szolgáltatást az Egy-kontinens a szolgáltatónak 100%-ban teljesítette.


Amennyiben elolvasta és elfogadja a feltételeket kattintson a gombra

Választott csomag: Il Romoli Hotel*** - Fedezd fel az ezerarcú Róma történelmét! reggeli ellátással

2 éjszaka 2 főre
61990 HUF-tól
Csomag tartalma
Szállás a választott csomaghoz tartozó időszaknak megfelelően kétágyas szobábanAz utazási voucher 2019.04.01-től 2019.10.31-ig használható felingyenes Wifi a szállodában és a közösségi helyekensvédasztalos reggeli
Gyermek árak és felárak
0-3 éves korig amennyiben a gyermek egy ágyban alszik a szüleivel: ingyenesidegenforgalmi adó: 4 EUR/ fő/ éj (a szállodának távozáskor fizetendő)parkolás: 15 EUR/ napkisállat: 10 EUR/nap/ állat*+1 éj meghosszabbítása: 20 000 Ft/2 fő/ éj (Egy – Kontinens irodának fizetendő)
+1 fő felára a szobában: 15 EUR/ nap
Felhasználás kivételei
2019.07.01 - 2019.08.31
Felhasználási feltételek
Az utazási voucher 2019.04.01-től 2019.10.31-ig használható fel, a szabad helyek függvényében, a szálláshellyel előre egyeztetett időpontban.Kizárt időszak: 2019.07.01-től 2019.08.31-ig-
Lemondási feltételek
A szállásfoglalásnál megadott érkezési időpont NEM lemondható! Módosítani kizárólag az érkezés dátuma előtt 20 nappal, vagy korábban lehetséges. Megnem-jelenés esetén 100% kötbért számol fel a szálloda! Amennyiben a szálláshoz tartoznak speciális feltételek úgy azok felülírják azokat a szabályokat, amelyek különböznek az általános lemondási feltételben, minden más változatlanul érvényben maradnak. A fel nem használt voucherek-(et) a felhasználási idő után érvénytelenek, visszaváltani-módositani nem lehetséges. A szállást lemondani kizárólag Vis-major esetben lehetséges az ÁSZF-ben szereplő feltételek szerint.