Csomag megvásárlása

Vásárlási és felhasználási feltételek!
A kedvezményes csomagot a felhasználási időn belül bármikor felhasználhatja érvényes Egy-kontinens voucherrel. Kérjük a vásárlás előtt figyelmesen olvassa el a csomag tartalmát és a felhasználási kivételeket (nem érvényes utazási időpontokat) is. Amennyiben a csomag tartalma alatt nincs felhasználási kivétel mező, úgy a csomagot a csomag érvényességi ideje alatt bármikor felhasználhatja a szabad helyek függvényében. Érvényes Egy-kontinens VOUCHERREL, Ön bármikor jelentkezhet a szállodánál és foglalhat utazási időpontot. Lemondási feltételek a csomagtartalomban találhatóak.

Ne feledje:
A VOUCHERREL csak előre lefoglalt időpontban fog tudni utazni. Az Egy-kontinens VOUCHER az igazolás , hogy a megvásárolt szolgáltatást az Egy-kontinens a szolgáltatónak 100%-ban teljesítette.


Amennyiben elolvasta és elfogadja a feltételeket kattintson a gombra

Választott csomag: Resonanz Hotel - Bécsi városlátogatás – Resonanz Hotel 2 fő részére, reggelivel!

3 éjszaka 2 főre
74980 HUF-tól
Csomag tartalma
A nap 24 órájában ingyenes tea fogyasztás az erre kijelölt helyen, kávé felár ellenébenSzállás franciaágyas vagy két külön ágyas szobában. Ingyenes széfdoboz használata Ingyenes WifiReggeli (50 féle ételből lehet választani, mely halat nem tartalmaz)
Üdvözlő ajándék (egy üveg bor szobánként) Idegenforgalmi adó
Gyermek árak és felárak
6 éves kor alatt, szülőkkel egy ágyban: ingyenes*+1 éj meghosszabbítása: 24990 Ft/2 fő/ éj (Egy – Kontinens irodának fizetendő)*+1 fő felár (6 éves kor felett): 12500 Ft/éj (Egy – Kontinens irodának fizetendő)* Családi szoba felár(+2 fő): 34990 Ft/2 éj(Egy – Kontinens irodának fizetendő)Kisállat: nem engedélyezett
Parkolás (őrzött területen): 12 EUR/nap
Felhasználás kivételei
2018.11.30 - 2019.01.02
Felhasználási feltételek
Az utazási voucher felhasználható 2019. 02.27-ig, a szállodával előre egyeztetett időpontban, szabad helyek függvényében. Kizárt időpont: 2018.11.30-2019.01.02.
Lemondási feltételek
A szállásfoglalásnál megadott érkezési időpont NEM lemondható! Módosítani kizárólag az érkezés dátuma előtt 20 nappal, vagy korábban lehetséges. Megnem-jelenés esetén 100% kötbért számol fel a szálloda! Amennyiben a szálláshoz tartoznak speciális feltételek úgy azok felülírják azokat a szabályokat, amelyek különböznek az általános lemondási feltételben, minden más változatlanul érvényben maradnak. A fel nem használt voucherek-(et) a felhasználási idő után érvénytelenek, visszaváltani-módositani nem lehetséges. A szállást lemondani kizárólag Vis-major esetben lehetséges az ÁSZF-ben szereplő feltételek szerint.