Csomag megvásárlása

Vásárlási és felhasználási feltételek!
A kedvezményes csomagot a felhasználási időn belül bármikor felhasználhatja érvényes Egy-kontinens voucherrel. Kérjük a vásárlás előtt figyelmesen olvassa el a csomag tartalmát és a felhasználási kivételeket (nem érvényes utazási időpontokat) is. Amennyiben a csomag tartalma alatt nincs felhasználási kivétel mező, úgy a csomagot a csomag érvényességi ideje alatt bármikor felhasználhatja a szabad helyek függvényében. Érvényes Egy-kontinens VOUCHERREL, Ön bármikor jelentkezhet a szállodánál és foglalhat utazási időpontot. Lemondási feltételek a csomagtartalomban találhatóak.

Ne feledje:
A VOUCHERREL csak előre lefoglalt időpontban fog tudni utazni. Az Egy-kontinens VOUCHER az igazolás , hogy a megvásárolt szolgáltatást az Egy-kontinens a szolgáltatónak 100%-ban teljesítette.


Amennyiben elolvasta és elfogadja a feltételeket kattintson a gombra

Választott csomag: Hotel dOrange dAlcantara - Szívd magadba a mediterrán életstílust!Szicília csak téged vár.Reggelivel

5 éjszaka 2 főre
92900 HUF-tól
Csomag tartalma
Belépőjegy 2 fő részére a Del Convento dei Monaci Capuccini múzeumbaSzállás a választott csomagnak megfelelően franciaágyas szobában Ingyenes parkolásReggeli ellátásIngyenes Wifi
Gyermek árak és felárak
0-3 éves korig: ingyenesbabaágy: 10 EUR/éj3 éves kortól: 23 EUR/éj/főkisállat felár: 20 EUR/éj/kisállat
Felhasználás kivételei
2018.11.01 - 2019.02.28
Felhasználási feltételek
Az utazási voucher 2018.09.21 - 2019.06.30.-ig használható fel a szabad helyek függvényében a szállodával előre egyeztetett időpontban. KIVÉVE: 2018.11.01-2018.02.28.-ig
Lemondási feltételek
A szállásfoglalásnál megadott érkezési időpont NEM lemondható! Módosítani kizárólag az érkezés dátuma előtt 20 nappal, vagy korábban lehetséges. Megnem-jelenés esetén 100% kötbért számol fel a szálloda! Amennyiben a szálláshoz tartoznak speciális feltételek úgy azok felülírják azokat a szabályokat, amelyek különböznek az általános lemondási feltételben, minden más változatlanul érvényben maradnak. A fel nem használt voucherek-(et) a felhasználási idő után érvénytelenek, visszaváltani-módositani nem lehetséges. A szállást lemondani kizárólag Vis-major esetben lehetséges az ÁSZF-ben szereplő feltételek szerint.