Csomag megvásárlása

Vásárlási és felhasználási feltételek!
A kedvezményes csomagot a felhasználási időn belül bármikor felhasználhatja érvényes Egy-kontinens voucherrel. Kérjük a vásárlás előtt figyelmesen olvassa el a csomag tartalmát és a felhasználási kivételeket (nem érvényes utazási időpontokat) is. Amennyiben a csomag tartalma alatt nincs felhasználási kivétel mező, úgy a csomagot a csomag érvényességi ideje alatt bármikor felhasználhatja a szabad helyek függvényében. Érvényes Egy-kontinens VOUCHERREL, Ön bármikor jelentkezhet a szállodánál és foglalhat utazási időpontot. Lemondási feltételek a csomagtartalomban találhatóak.

Ne feledje:
A VOUCHERREL csak előre lefoglalt időpontban fog tudni utazni. Az Egy-kontinens VOUCHER az igazolás , hogy a megvásárolt szolgáltatást az Egy-kontinens a szolgáltatónak 100%-ban teljesítette.


Amennyiben elolvasta és elfogadja a feltételeket kattintson a gombra

Választott csomag: Mahara Hotel **** - Mahara Hotel **** - egzotikus pihenés Szicília gyönyörű szigetén félpanzióval

7 éjszaka 2 főre
297690 HUF-tól
Csomag tartalma
kisállat: előre egyeztetés szerint engedélyezettfélpanzió (reggeli, vacsora, 1/2 l ásványvíz)szállás kétágyas szobábancsomag felhasználható: 2018.11.01 - 2018.12.30ingyenes Wi-Fi a hotel egész területén
ingyenes parkolás
Gyermek árak és felárak
0-3,99 éves korig : felár nélkül4-11,99 éves korig: 50%-os áronhelyi városi adó: 2 EUR/ person/ daywellness belépő: 20 EUR/ főreptéri transzfer: megbeszélés szerint
Felhasználás kivételei
2018.12.24 - 2018.12.25
Felhasználási feltételek
A voucher felhasználható 2018.12.30-ig, a szállodával előre egyeztetett időpontban, szabad helyek függvényében. Kizárt időpont: 2018.12.24-2018.12.25.
Lemondási feltételek
A szállásfoglalásnál megadott érkezési időpont NEM lemondható! Módosítani kizárólag az érkezés dátuma előtt 20 nappal, vagy korábban lehetséges. Megnem-jelenés esetén 100% kötbért számol fel a szálloda! Amennyiben a szálláshoz tartoznak speciális feltételek úgy azok felülírják azokat a szabályokat, amelyek különböznek az általános lemondási feltételben, minden más változatlanul érvényben maradnak. A fel nem használt voucherek-(et) a felhasználási idő után érvénytelenek, visszaváltani-módositani nem lehetséges. A szállást lemondani kizárólag Vis-major esetben lehetséges az ÁSZF-ben szereplő feltételek szerint.