Csomag megvásárlása

Vásárlási és felhasználási feltételek!
A kedvezményes csomagot a felhasználási időn belül bármikor felhasználhatja érvényes Egy-kontinens voucherrel. Kérjük a vásárlás előtt figyelmesen olvassa el a csomag tartalmát és a felhasználási kivételeket (nem érvényes utazási időpontokat) is. Amennyiben a csomag tartalma alatt nincs felhasználási kivétel mező, úgy a csomagot a csomag érvényességi ideje alatt bármikor felhasználhatja a szabad helyek függvényében. Érvényes Egy-kontinens VOUCHERREL, Ön bármikor jelentkezhet a szállodánál és foglalhat utazási időpontot. Lemondási feltételek a csomagtartalomban találhatóak.

Ne feledje:
A VOUCHERREL csak előre lefoglalt időpontban fog tudni utazni. Az Egy-kontinens VOUCHER az igazolás , hogy a megvásárolt szolgáltatást az Egy-kontinens a szolgáltatónak 100%-ban teljesítette.


Amennyiben elolvasta és elfogadja a feltételeket kattintson a gombra

Választott csomag: Na Skaluc*** - Nyári élmény a Na Skaluc farmon,a természet közelében.Reggelivel.Faházban

2 éjszaka 2 főre
109900 HUF-tól
Csomag tartalma
szállás a választott csomagnak megfelelően,egy fára épített víkendázban. korlátlan úszómedence használatreggeli ellátás1 alkalommal 2 óra wellness használat (finn szauna,jakuzzi)ingyenes parkolás
ingyenes Wifi
Gyermek árak és felárak
0-5 éves gyermek: ingyenes5-12 éves gyermek: 50% kedvezményidegenforgalmi adó: 2 EUR/fő/napéjhosszabbítás: 50% kedvezménnyelfelnőtt felár: 50% kedvezménnyel
Felhasználási feltételek
A voucher felhasználható 2018.08.30-ig a szabad helyek függvényében, a szállodával előre egyeztetett időpontban a választott csomagnak megfelelően.
Lemondási feltételek
A szállásfoglalásnál megadott érkezési időpont NEM lemondható! Módosítani kizárólag az érkezés dátuma előtt 20 nappal, vagy korábban lehetséges. Megnem-jelenés esetén 100% kötbért számol fel a szálloda! Amennyiben a szálláshoz tartoznak speciális feltételek úgy azok felülírják azokat a szabályokat, amelyek különböznek az általános lemondási feltételben, minden más változatlanul érvényben maradnak. A fel nem használt voucherek-(et) a felhasználási idő után érvénytelenek, visszaváltani-módositani nem lehetséges. A szállást lemondani kizárólag Vis-major esetben lehetséges az ÁSZF-ben szereplő feltételek szerint.