Csomag megvásárlása

Vásárlási és felhasználási feltételek!
A kedvezményes csomagot a felhasználási időn belül bármikor felhasználhatja érvényes Egy-kontinens voucherrel. Kérjük a vásárlás előtt figyelmesen olvassa el a csomag tartalmát és a felhasználási kivételeket (nem érvényes utazási időpontokat) is. Amennyiben a csomag tartalma alatt nincs felhasználási kivétel mező, úgy a csomagot a csomag érvényességi ideje alatt bármikor felhasználhatja a szabad helyek függvényében. Érvényes Egy-kontinens VOUCHERREL, Ön bármikor jelentkezhet a szállodánál és foglalhat utazási időpontot. Lemondási feltételek a csomagtartalomban találhatóak.

Ne feledje:
A VOUCHERREL csak előre lefoglalt időpontban fog tudni utazni. Az Egy-kontinens VOUCHER az igazolás , hogy a megvásárolt szolgáltatást az Egy-kontinens a szolgáltatónak 100%-ban teljesítette.


Amennyiben elolvasta és elfogadja a feltételeket kattintson a gombra

Választott csomag: Andreas Panzió - Kikapcsolódás a badacsonyi borvidék szőlőinek ölelésében! Félpanzió és bórkostoló!

2 éjszaka 2 főre
30790 HUF-tól
Csomag tartalma
Igény esetén segítség a programszervezésben: a Badacsony hegyre; a Szent -György hegyre; a Szigligeti várhoz; Hévízre; Keszthelyre; Sümegi várhoz; Salföldi majorhoz)Szállás jól felszerelt, kétágyas szobában (fürdőszoba,TV,telefon,minibár-fizetős)Beavatás a borkészítés rejtelmeibe-igény szerintIngyenes parkolásBorkóstoló és borismertető (Összesen 5x 1 dl bor a két vacsorára szétosztva (3 fehér, 1 vörös és 1 rozé)
Wellness részleg egyszeri használata (jacuzzi,finn- és infraszauna)Félpanziós ellátás: reggeli és vacsoraIngyenes wifi
Gyermek árak és felárak
1 gyermek részére: 0 -tól 3 éves korig: ingyenes, szülőkkel egy ágyban3-14 éves korig (pótágyon): 9.000 Ft/csomagIdegenforgalmi adó: 300 Ft/fő/éj (18 év felett)Hétvégi felár : 3.000 Ft/csomag (péntek és/vagy szombat éjszaka)Kiemelt ünnepi felár: 3.000 Ft/ csomag
Felhasználás kivételei
2018.09.15 - 2018.09.30, 2018.12.10 - 2019.01.05
Felhasználási feltételek
Az utazási voucher 2019.05.31.-ig használható fel a szabad helyek függvényében hétköznapokon, hétvégén, illetve kiemelt ünnepi időszakban felár ellenében, a szálláshellyel előre egyeztetett időpontban, az ajánlat nem foglalható 2018.09.15-09.30-ig és 2018.12.10-2019.01.05-ig.
Lemondási feltételek
A szállásfoglalásnál megadott érkezési időpont NEM lemondható! Módosítani kizárólag az érkezés dátuma előtt 20 nappal, vagy korábban lehetséges. Megnem-jelenés esetén 100% kötbért számol fel a szálloda! Amennyiben a szálláshoz tartoznak speciális feltételek úgy azok felülírják azokat a szabályokat, amelyek különböznek az általános lemondási feltételben, minden más változatlanul érvényben maradnak. A fel nem használt voucherek-(et) a felhasználási idő után érvénytelenek, visszaváltani-módositani nem lehetséges. A szállást lemondani kizárólag Vis-major esetben lehetséges az ÁSZF-ben szereplő feltételek szerint.