Csomag megvásárlása

Vásárlási és felhasználási feltételek!
A kedvezményes csomagot a felhasználási időn belül bármikor felhasználhatja érvényes Egy-kontinens voucherrel. Kérjük a vásárlás előtt figyelmesen olvassa el a csomag tartalmát és a felhasználási kivételeket (nem érvényes utazási időpontokat) is. Amennyiben a csomag tartalma alatt nincs felhasználási kivétel mező, úgy a csomagot a csomag érvényességi ideje alatt bármikor felhasználhatja a szabad helyek függvényében. Érvényes Egy-kontinens VOUCHERREL, Ön bármikor jelentkezhet a szállodánál és foglalhat utazási időpontot. Lemondási feltételek a csomagtartalomban találhatóak.

Ne feledje:
A VOUCHERREL csak előre lefoglalt időpontban fog tudni utazni. Az Egy-kontinens VOUCHER az igazolás , hogy a megvásárolt szolgáltatást az Egy-kontinens a szolgáltatónak 100%-ban teljesítette.


Amennyiben elolvasta és elfogadja a feltételeket kattintson a gombra

Választott csomag: Hotel In*** - Nyári kikapcsolódás Hajdúszoboszlón!Félpanziós ellátással, szauna használattal!

3 éjszaka 2 főre
44900 HUF-tól
Csomag tartalma
Egy 6 éven aluli gyermek szülőkkel egy szobában térítésmentesA szállodában található szauna használataSvédasztalos vacsoraFogadóitalSzolgáltatás igénybevételekor érvényes ÁFA-t tartalmazza!
Elhelyezés: standard kétágyas szobábanSvédasztalos reggeli
Gyermek árak és felárak
3 éves korig: ingyenes3-14 éves korig: 11.225 Ft/ fő/ 3 éj 14 éves kortól: 22.450 Ft/ fő/ 3 éj Parkolás: 500 Ft/ autó/ éjIdegenforgalmi adó: 500 Ft/ fő/ éj
Hétvégi felár: 4.000 Ft/ csomag/ szobaHosszabbítás: 14.970 Ft/2 fő/éj
Felhasználás kivételei
2018.08.17 - 2018.08.20
Felhasználási feltételek
A voucher felhasználható 2018.09.15-ig a szabad helyek függvényében, a szállodával előre egyeztetett időpontban hétköznapokon, hétvégén felár ellenében, kiemelt ünnepi időszakokat kivéve (2018.08.17-08.20-ig). A fel nem használt csomagelemekért visszatérítés nem jár! Az ajánlatban foglalt étkezések ára 5.280 Ft/ fő/ éj, gyermekeknek (3-14 évig) 2.640 Ft/ fő/ éj.
Lemondási feltételek
A szállásfoglalásnál megadott érkezési időpont NEM lemondható! Módosítani kizárólag az érkezés dátuma előtt 20 nappal, vagy korábban lehetséges. Megnem-jelenés esetén 100% kötbért számol fel a szálloda! Amennyiben a szálláshoz tartoznak speciális feltételek úgy azok felülírják azokat a szabályokat, amelyek különböznek az általános lemondási feltételben, minden más változatlanul érvényben maradnak. A fel nem használt voucherek-(et) a felhasználási idő után érvénytelenek, visszaváltani-módositani nem lehetséges. A szállást lemondani kizárólag Vis-major esetben lehetséges az ÁSZF-ben szereplő feltételek szerint.