Csomag megvásárlása

Vásárlási és felhasználási feltételek!
A kedvezményes csomagot a felhasználási időn belül bármikor felhasználhatja érvényes Egy-kontinens voucherrel. Kérjük a vásárlás előtt figyelmesen olvassa el a csomag tartalmát és a felhasználási kivételeket (nem érvényes utazási időpontokat) is. Amennyiben a csomag tartalma alatt nincs felhasználási kivétel mező, úgy a csomagot a csomag érvényességi ideje alatt bármikor felhasználhatja a szabad helyek függvényében. Érvényes Egy-kontinens VOUCHERREL, Ön bármikor jelentkezhet a szállodánál és foglalhat utazási időpontot. Lemondási feltételek a csomagtartalomban találhatóak.

Ne feledje:
A VOUCHERREL csak előre lefoglalt időpontban fog tudni utazni. Az Egy-kontinens VOUCHER az igazolás , hogy a megvásárolt szolgáltatást az Egy-kontinens a szolgáltatónak 100%-ban teljesítette.


Amennyiben elolvasta és elfogadja a feltételeket kattintson a gombra

Választott csomag: Misefa Kastély - Kastélyélmény a zalai dombság ölelésében, Misefán! Félpanzió, kedvezményes fürdőbelépő!

2 éjszaka 2 főre
27990 HUF-tól
Csomag tartalma
Ingyenes kerékpárhasználat (kapacitástól függően) és Pool billiárd10% kedvezmény a Kehida Termálba szóló fürdőbelépő árábólIngyenes parkolás a kastély saját parkolójábanSzauna használatFélpanziós ellátás: bőséges büféreggeli és 4 fogásos vacsora
Elhelyezés: kétágyas, kényelmes kastélyszobábanKönyvtárterem használatIngyenes wifi
Gyermek árak és felárak
0-3 éves korig: ingyenes szülőkkel egy szobában vagy hozott babaágyon3-12 éves korig: 6.000 Ft/fő/éj félpanzióval12 éves kor felett: 7.000 Ft/fő/éj félpanzióvalBabaágy: 2.500 Ft/éjÉjszaka hosszabbítás: 14.000 Ft/2 fő/éj (félpanziós ellátással)
Hétvégi felár: 1.500 Ft/fő/éj (péntek és/vagy szombat éjszaka)Szezon időszakban történő foglalások esetén (2018.07.01-08.31): 12.000 Ft/2 fő/2 éjPark Fenntartási díj: 350 Ft/fő/éj (idegenforgalmi adót váltja ki)
Felhasználási feltételek
A voucher 2018.12.31-ig használható fel a szabad helyek függvényében a szálláshellyel előre egyeztetett időpontban hétköznapokon. Hétvégén, illetve szezon időszakban (07.01-08.31-ig) felár ellenében. Iskolaszüneti és kiemelt ünnepi időszakokban is foglalható az ajánlat, az ezzel járó plusz költség a szálláshellyel történt egyeztetés követően a helyszínen fizetendő.
Lemondási feltételek
A szállásfoglalásnál megadott érkezési időpont NEM lemondható! Módosítani kizárólag az érkezés dátuma előtt 20 nappal, vagy korábban lehetséges. Megnem-jelenés esetén 100% kötbért számol fel a szálloda! Amennyiben a szálláshoz tartoznak speciális feltételek úgy azok felülírják azokat a szabályokat, amelyek különböznek az általános lemondási feltételben, minden más változatlanul érvényben maradnak. A fel nem használt voucherek-(et) a felhasználási idő után érvénytelenek, visszaváltani-módositani nem lehetséges. A szállást lemondani kizárólag Vis-major esetben lehetséges az ÁSZF-ben szereplő feltételek szerint.