Csomag megvásárlása

Vásárlási és felhasználási feltételek!
A kedvezményes csomagot a felhasználási időn belül bármikor felhasználhatja érvényes Egy-kontinens voucherrel. Kérjük a vásárlás előtt figyelmesen olvassa el a csomag tartalmát és a felhasználási kivételeket (nem érvényes utazási időpontokat) is. Amennyiben a csomag tartalma alatt nincs felhasználási kivétel mező, úgy a csomagot a csomag érvényességi ideje alatt bármikor felhasználhatja a szabad helyek függvényében. Érvényes Egy-kontinens VOUCHERREL, Ön bármikor jelentkezhet a szállodánál és foglalhat utazási időpontot. Lemondási feltételek a csomagtartalomban találhatóak.

Ne feledje:
A VOUCHERREL csak előre lefoglalt időpontban fog tudni utazni. Az Egy-kontinens VOUCHER az igazolás , hogy a megvásárolt szolgáltatást az Egy-kontinens a szolgáltatónak 100%-ban teljesítette.


Amennyiben elolvasta és elfogadja a feltételeket kattintson a gombra

Választott csomag: Beach Hotel Croatia - Tölts egy felejthetetlen pihenést az Adriai-tenger egyik leggyönyörűbb riviéráján! Reggelivel

5 éjszaka 2 főre
69990 HUF-tól
Csomag tartalma
Szállás a választott csomagnak megfelelően standard szobában, tengerre néző kilátássalNapozóágyak és napernyők használata ingyenesIngyenes parkolásIngyenes wifiA voucher 2018.09.28-10.08-ig használható fel
Légkondicionáló a szobákbanReggeli ellátás
Gyermek árak és felárak
0-3 éves kor alatt: ingyenesIdegenforgalmi adó: 1,1 EUR/fő/éj3 vagy 5 éjszaka esetén, a harmadik vagy negyedik fő után fizetendő felár: 15 EUR/fő/éj7 éjszaka esetén a harmadik vagy negyedik fő után fizetendő felár: 20 EUR/fő/éjEbéd felár: 9 EUR/fő/éj (egy ital az árban): Vacsora felára: 12 EUR/fő/éj(egy ital az árban)
Felhasználási feltételek
A voucher 2018.09.28-10.08-ig használható fel a szabad helyek függvényében, a szálláshellyel előre egyeztetett időpontban.
Lemondási feltételek
A szállásfoglalásnál megadott érkezési időpont NEM lemondható! Módosítani kizárólag az érkezés dátuma előtt 20 nappal, vagy korábban lehetséges. Megnem-jelenés esetén 100% kötbért számol fel a szálloda! Amennyiben a szálláshoz tartoznak speciális feltételek úgy azok felülírják azokat a szabályokat, amelyek különböznek az általános lemondási feltételben, minden más változatlanul érvényben maradnak. A fel nem használt voucherek-(et) a felhasználási idő után érvénytelenek, visszaváltani-módositani nem lehetséges. A szállást lemondani kizárólag Vis-major esetben lehetséges az ÁSZF-ben szereplő feltételek szerint.