Csomag megvásárlása

Vásárlási és felhasználási feltételek!
A kedvezményes csomagot a felhasználási időn belül bármikor felhasználhatja érvényes Egy-kontinens voucherrel. Kérjük a vásárlás előtt figyelmesen olvassa el a csomag tartalmát és a felhasználási kivételeket (nem érvényes utazási időpontokat) is. Amennyiben a csomag tartalma alatt nincs felhasználási kivétel mező, úgy a csomagot a csomag érvényességi ideje alatt bármikor felhasználhatja a szabad helyek függvényében. Érvényes Egy-kontinens VOUCHERREL, Ön bármikor jelentkezhet a szállodánál és foglalhat utazási időpontot. Lemondási feltételek a csomagtartalomban találhatóak.

Ne feledje:
A VOUCHERREL csak előre lefoglalt időpontban fog tudni utazni. Az Egy-kontinens VOUCHER az igazolás , hogy a megvásárolt szolgáltatást az Egy-kontinens a szolgáltatónak 100%-ban teljesítette.


Amennyiben elolvasta és elfogadja a feltételeket kattintson a gombra

Választott csomag: Öreg Miskolcz Hotel és étterem - Töltsd a pihenésed Miskolc történelmi belvárosának a szívében! Félpanzió, barlangfürdő belépők!

2 éjszaka 2 főre
47800 HUF-tól
Csomag tartalma
Az utazási voucher 2018.12.21-2019.01.01-ig tartó időszakban hétköznapi is felhasználható plusz felár megfizetése nélkül.Szállás kettő ágyas szobában hétvégén (péntektől vasárnapig, vagy szombattól hétfőig)Ingyenes wifi a szálloda egész területén Svédasztalos reggeli,Köztes napon személyenként egyszeri belépő az Európa szerte híres Miskolc-tapolcai barlangfürdőbe.
A szálloda finn szauna részlegének délutánonkénti használata,2 fogásos gyertyafényes vacsora,
Gyermek árak és felárak
Gyermek pótágyon 3 éves korig : ingyenes3-14 év között (pótágyon): 11.950.-Ft/2 éjIdegenforgalmi adó: 450.- Ft/fő/éj 18 év felett14 éves kor felett (pótágyon): 23.900.-Ft/2 éjParkolás lehetséges: a 100 méterre található mélygarázsban, amely díjköteles vagy a szálloda előtti Horváth Lajos utcában 18:00 és 08:00 óra között díjmentesen
Felhasználás kivételei
2018.10.19 - 2018.10.21
Felhasználási feltételek
Az utazási voucher 2019. április 30-ig használható fel a szabad helyek függvényében (péntektől vasárnapig, vagy szombattól hétfőig), a szállodával előre egyeztetett időpontban, kivéve 2018.10.19-21. között. Az utazási voucher 2018.12.21-2019.01.01-ig tartó időszakban hétköznapi is felhasználható plusz felár megfizetése nélkül. Éves karbantartási okokból 2019. január 21-31-ig a Barlang-fürdő nem látogatható.
Lemondási feltételek
A szállásfoglalásnál megadott érkezési időpont NEM lemondható! Módosítani kizárólag az érkezés dátuma előtt 20 nappal, vagy korábban lehetséges. Megnem-jelenés esetén 100% kötbért számol fel a szálloda! Amennyiben a szálláshoz tartoznak speciális feltételek úgy azok felülírják azokat a szabályokat, amelyek különböznek az általános lemondási feltételben, minden más változatlanul érvényben maradnak. A fel nem használt voucherek-(et) a felhasználási idő után érvénytelenek, visszaváltani-módositani nem lehetséges. A szállást lemondani kizárólag Vis-major esetben lehetséges az ÁSZF-ben szereplő feltételek szerint.