Csomag megvásárlása

Vásárlási és felhasználási feltételek!
A kedvezményes csomagot a felhasználási időn belül bármikor felhasználhatja érvényes Egy-kontinens voucherrel. Kérjük a vásárlás előtt figyelmesen olvassa el a csomag tartalmát és a felhasználási kivételeket (nem érvényes utazási időpontokat) is. Amennyiben a csomag tartalma alatt nincs felhasználási kivétel mező, úgy a csomagot a csomag érvényességi ideje alatt bármikor felhasználhatja a szabad helyek függvényében. Érvényes Egy-kontinens VOUCHERREL, Ön bármikor jelentkezhet a szállodánál és foglalhat utazási időpontot. Lemondási feltételek a csomagtartalomban találhatóak.

Ne feledje:
A VOUCHERREL csak előre lefoglalt időpontban fog tudni utazni. Az Egy-kontinens VOUCHER az igazolás , hogy a megvásárolt szolgáltatást az Egy-kontinens a szolgáltatónak 100%-ban teljesítette.


Amennyiben elolvasta és elfogadja a feltételeket kattintson a gombra

Választott csomag: Hotel Poníente*** - Granadai kikapcsolódás félpanzióval.Hétköznap.

5 éjszaka 2 főre
79900 HUF-tól
Csomag tartalma
5 éjszakás csomag esetén:az ott tartózkodás vasárnaptól-péntekig értendő3 fogásos menü vacsoraingyenes parkolásingyenes wifielhelyezés franciaágyas szobában
kontinentális reggeliNEM LEMONDHATÓ!
Gyermek árak és felárak
0-2 éves korig: ingyenes3-11 éves korig : 12 EUR/éjszaka/gyerek12-17 éves korig: 19 EUR/éjszaka/gyerek17 éves kor felett felnőtt felár fizetendő: 22 EUR/éjszaka/fő
Felhasználási feltételek
A voucher felhasználható 2019.03.19-ig a szabad szobák függvényében, a szálláshellyel előre egyeztetett időpontban.
Lemondási feltételek
A szállásfoglalásnál megadott érkezési időpont NEM lemondható! Módosítani kizárólag az érkezés dátuma előtt 20 nappal, vagy korábban lehetséges. Megnem-jelenés esetén 100% kötbért számol fel a szálloda! Amennyiben a szálláshoz tartoznak speciális feltételek úgy azok felülírják azokat a szabályokat, amelyek különböznek az általános lemondási feltételben, minden más változatlanul érvényben maradnak. A fel nem használt voucherek-(et) a felhasználási idő után érvénytelenek, visszaváltani-módositani nem lehetséges. A szállást lemondani kizárólag Vis-major esetben lehetséges az ÁSZF-ben szereplő feltételek szerint.