Csomag megvásárlása

Vásárlási és felhasználási feltételek!
A kedvezményes csomagot a felhasználási időn belül bármikor felhasználhatja érvényes Egy-kontinens voucherrel. Kérjük a vásárlás előtt figyelmesen olvassa el a csomag tartalmát és a felhasználási kivételeket (nem érvényes utazási időpontokat) is. Amennyiben a csomag tartalma alatt nincs felhasználási kivétel mező, úgy a csomagot a csomag érvényességi ideje alatt bármikor felhasználhatja a szabad helyek függvényében. Érvényes Egy-kontinens VOUCHERREL, Ön bármikor jelentkezhet a szállodánál és foglalhat utazási időpontot. Lemondási feltételek a csomagtartalomban találhatóak.

Ne feledje:
A VOUCHERREL csak előre lefoglalt időpontban fog tudni utazni. Az Egy-kontinens VOUCHER az igazolás , hogy a megvásárolt szolgáltatást az Egy-kontinens a szolgáltatónak 100%-ban teljesítette.


Amennyiben elolvasta és elfogadja a feltételeket kattintson a gombra

Választott csomag: Hotel Villa Eugenia - Töltsd a pihenésed Lovran gyönyörű tengerpart közeli villájában! Reggeli, wellness használat!

2 éjszaka 2 főre
39900 HUF-tól
Csomag tartalma
Bejelentkezéskor a szálláshel üdvölő falatkákkal, friss és szárított gyümölcssel vár benneteketSzállás a választott csomagnak megfelelően standard kétágyas szobábanPihenő/olvasószoba ingyenes használata20% masszázs kedvezményReggeli ellátás
1, 5 óra/nap fürdőóázis használat (pezsgőfürdő, Finn szauna, török fürdő)A voucher 2018.10.01. - 10.31. között használható felIngyenes biliárd asztal használatVízforraló a szobábanIngyenes WiFi
Gyermek árak és felárak
6,99 éves korig: ingyenes7-13,99 kor között: 15 EUR/gyerek/napIdegenforgalmi adó: 1 EUR/nap/fő Parkolás: 6 EUR/napHáziállat: 18 EUR/nap
+1 fő 14 éves kor felett: 18 EUR/nap
Felhasználási feltételek
A voucher 2018.10.01. - 10.31. között használható fel a szabad helyek függvényében, a szállodával előre egyeztetett időpontban.
Lemondási feltételek
A szállásfoglalásnál megadott érkezési időpont NEM lemondható! Módosítani kizárólag az érkezés dátuma előtt 20 nappal, vagy korábban lehetséges. Megnem-jelenés esetén 100% kötbért számol fel a szálloda! Amennyiben a szálláshoz tartoznak speciális feltételek úgy azok felülírják azokat a szabályokat, amelyek különböznek az általános lemondási feltételben, minden más változatlanul érvényben maradnak. A fel nem használt voucherek-(et) a felhasználási idő után érvénytelenek, visszaváltani-módositani nem lehetséges. A szállást lemondani kizárólag Vis-major esetben lehetséges az ÁSZF-ben szereplő feltételek szerint.