Csomag megvásárlása

Vásárlási és felhasználási feltételek!
A kedvezményes csomagot a felhasználási időn belül bármikor felhasználhatja érvényes Egy-kontinens voucherrel. Kérjük a vásárlás előtt figyelmesen olvassa el a csomag tartalmát és a felhasználási kivételeket (nem érvényes utazási időpontokat) is. Amennyiben a csomag tartalma alatt nincs felhasználási kivétel mező, úgy a csomagot a csomag érvényességi ideje alatt bármikor felhasználhatja a szabad helyek függvényében. Érvényes Egy-kontinens VOUCHERREL, Ön bármikor jelentkezhet a szállodánál és foglalhat utazási időpontot. Lemondási feltételek a csomagtartalomban találhatóak.

Ne feledje:
A VOUCHERREL csak előre lefoglalt időpontban fog tudni utazni. Az Egy-kontinens VOUCHER az igazolás , hogy a megvásárolt szolgáltatást az Egy-kontinens a szolgáltatónak 100%-ban teljesítette.


Amennyiben elolvasta és elfogadja a feltételeket kattintson a gombra

Választott csomag: Hotel Juno*** - Prága egész évben reggelivel és menüvacsorával! 2018 Üdvözlő itallal és ingyenes parkolással

2 éjszaka 2 főre
34900 HUF-tól
Csomag tartalma
Szállás a választott csomagnak megfelelően, elhelyezés kétágyas szobábanIngyenes Wifi recepción, vendéglőben és lobby bar részlegenIdegenforgalmi adóÜdvözlő italÉrkezés napján 3 fogásos menüvacsora 2 fő részére egy pohár borral
A voucher felhasználható: 2018.01.01-től 2018.12.30-igIngyenes parkolásBüféreggeli
Gyermek árak és felárak
0-3 évek korig: ingyenesHáziállat (kutya): 8 EUR/éjPlusz egy fő 3 éves kor felett: 15 EUR/éj
Felhasználási feltételek
A voucher felhasználható: 2018.01.01-től 2018.12.30-ig, a szabad helyek függvényében, a szállodával előre egyeztett időpontban.
Lemondási feltételek
A szállásfoglalásnál megadott érkezési időpont NEM lemondható! Módosítani kizárólag az érkezés dátuma előtt 20 nappal, vagy korábban lehetséges. Megnem-jelenés esetén 100% kötbért számol fel a szálloda! Amennyiben a szálláshoz tartoznak speciális feltételek úgy azok felülírják azokat a szabályokat, amelyek különböznek az általános lemondási feltételben, minden más változatlanul érvényben maradnak. A fel nem használt voucherek-(et) a felhasználási idő után érvénytelenek, visszaváltani-módositani nem lehetséges. A szállást lemondani kizárólag Vis-major esetben lehetséges az ÁSZF-ben szereplő feltételek szerint.