Csomag megvásárlása

Vásárlási és felhasználási feltételek!
A kedvezményes csomagot a felhasználási időn belül bármikor felhasználhatja érvényes Egy-kontinens voucherrel. Kérjük a vásárlás előtt figyelmesen olvassa el a csomag tartalmát és a felhasználási kivételeket (nem érvényes utazási időpontokat) is. Amennyiben a csomag tartalma alatt nincs felhasználási kivétel mező, úgy a csomagot a csomag érvényességi ideje alatt bármikor felhasználhatja a szabad helyek függvényében. Érvényes Egy-kontinens VOUCHERREL, Ön bármikor jelentkezhet a szállodánál és foglalhat utazási időpontot. Lemondási feltételek a csomagtartalomban találhatóak.

Ne feledje:
A VOUCHERREL csak előre lefoglalt időpontban fog tudni utazni. Az Egy-kontinens VOUCHER az igazolás , hogy a megvásárolt szolgáltatást az Egy-kontinens a szolgáltatónak 100%-ban teljesítette.


Amennyiben elolvasta és elfogadja a feltételeket kattintson a gombra

Választott csomag: Malom Hotel Debrecen - Debreceni feltöltődés! Reggeli ellátás, Aquaticum Mediterrán Élményfürdővel !

3 éjszaka 2 főre
49900 HUF-tól
Csomag tartalma
Személyenként egy darab egész napos Aquaticum Mediterrán Élményfürdő belépőjegyElhelyezés franciaágyas szobábanInternethasználatZárt parkoló használata korlátozott számbanSvédasztalos reggeli
Üdvözlő ital
Gyermek árak és felárak
0-3 év között : ingyenes3-14 éves korig: 12.900 Ft / csomag (reggeli ellátással, belépővel)Idegenforgalmi adó: 400 Ft / fő / éjszaka (18 éves kortól fizetendő)15 éves kortól: 15.900 Ft / csomag (reggeli ellátással, belépővel)
Felhasználás kivételei
2018.08.18 - 2018.08.21
Felhasználási feltételek
Az utazási voucher 2018.09.30-ig használható fel a szabad helyek függvényében, a szállodával előre egyeztetett időpontban, kiemelt ünnepi időszakokat kivéve, nem használható ( 2018.08.18-08.21-ig)
Lemondási feltételek
A szállásfoglalásnál megadott érkezési időpont NEM lemondható! Módosítani kizárólag az érkezés dátuma előtt 20 nappal, vagy korábban lehetséges. Megnem-jelenés esetén 100% kötbért számol fel a szálloda! Amennyiben a szálláshoz tartoznak speciális feltételek úgy azok felülírják azokat a szabályokat, amelyek különböznek az általános lemondási feltételben, minden más változatlanul érvényben maradnak. A fel nem használt voucherek-(et) a felhasználási idő után érvénytelenek, visszaváltani-módositani nem lehetséges. A szállást lemondani kizárólag Vis-major esetben lehetséges az ÁSZF-ben szereplő feltételek szerint.