Keresztkúti Erdei Pihenőhely

Szabad helyek


  • Hotel Írottkő***wellness részlege

Keresztkúti Erdei Pihenőhely- Kőszeg

9730 Kőszeg, Szabó-hegy GPS SZÉL: N 47,401 631 666 2 HOSSZ: E 16,483 182 907 1
  A Kőszegi-hegység szívében, érintetlen erdőségek ölelésében, s örökségét őrző erdei pihenőhelyen 3 kényelmes apartmanház és egy 18 férőhelyes egy légterű, osztrák mintára épült matracos turistaház; összesen 33 férőhely áll Vendégeink rendelkezésére.
  Erdei pihenőpark, a nyugalom szigete. A pihenőhelyhez tartozó 1 hektárnyi területű parkban a gyönyörű természeti környezeten és a panorámán kívül erdei kápolna, játszótér, dísztó halakkal és szépen gondozott vízinövényekkel, állatsimogató és madárház, langallósütő kemence és szabadtéri grillezőhelyek (tüzifa egyénileg) állnak vendégeink rendelkezésére.
  Játékos ismerkedés a természettel. Parkunk állandó lakói, rackajuhok, nyuszik és díszmadarak a felnőttek és gyermekek kedvencei. Rajtuk kívül sok visszatérő erdőlakót (sünt, vakondot, muflont, őzeket, baglyot s különböző madarakat) ismerhetnek meg a nálunk pihenők. A parkot övező erdőkben és napfényes tisztásokon számtalan kirándulási lehetőséget találhatnak a természet kedvelői.
  Az épületegyüttes az érintetlen természetben található, ahol egy felszentelt erdei kápolna is, ami az arra látogató ifjú párok rendelkezésére áll, valamint egy hatalmas kandallóval rendelkező vendégfogadó (volt lovarda) és egy hegyi borospince (volt lőszerraktár) is megtalálható.
  A közeli erdőben kellemes séták, a környékbeli kerékpárutakon pedig kerékpáros túrák tehetők. A Rohonci-tó 16 km-re, Locsmánd (Lutzmannsburg) szabadtéri és fedett medencéi 21 km-re, Bükfürdő pedig 26 km-re találhatók.

Szálloda értékelése

Értékelés
Keresztnév:
E-mail:
Értékelés: