Átrium Hotel Harkány

Szabad helyek


Átrium Hotel Harkány

7815 Harkány, Kossuth 10.
  A fürdőváros központjában, a strand bejáratától mindössze 100 méterre található az Átrium Hotel kulturált, kellemes épülete, mely szolgáltatásaival elősegíti az itt tartózkodó vendégek gyógyulását, pihenését.A felújított épületben 25 darab kétszemélyes, franciaágyas, 6 darab háromszemélyes szoba várja a vendégeket, melyek többségében pótágy felállítására is lehetőség van. A csomagon felüli választható extrák, külön fizetendő a vendég igénye szerint: kedvezményes Harkányi Gyógyfürdő jegyek, Harkány Kártyával, Siklósi Thermál Spa belépőjegy 20%-os kedvezménnyel, korai érkezés, vagy késői távozás: 5000,- Ft/alkalom (14:00 óra előtti érkezés, vagy 10:00 óra utáni távozás), csak előzetes írásos egyeztetés alapján lehetséges.
  A félpanziós rendszerben (reggeli, vacsora) üzemelő hotelben 50 fős étterem és hangulatos átrium terasz található. Szállodánk zárt udvarában parkolási lehetőséget biztosítunk személygépkocsival érkező vendégeink részére. NEM dohányzó hotel vagyunk. A hotel teljes belső területén tilos a dohányzás. A szálloda külső részein, az arra kijelölt helyeken a dohányzás megengedett.
  Az Európában egyedülálló és méltán híres Gyógy- és Strandfürdő immáron 200 éves múltra tekint vissza. A természetes forrásból feltörő 62,5 C-os víz különböző megbetegedésekben szenvedők gyógyulását segíti elő. A fürdő 13,5 hektáros ősparkjával közel 8000 m² vízfelülettel 5000 m² fedett pihenőterülettel, látványfürdővel várja a látogatókat, a felfrissülni és gyógyulni vágyókat egyaránt.
  Látnivalók Harkány és környékén: Siklós, A Siklósi Vár, Malkocs bej-dzsámi, Máriagyűd, Villány, Nagyharsányi szoborpark –Villány, Pécs, Pécsi bazilika és székesegyház, Zsolnay kulturális negyed, Török emlékek nyomában, Világörökség a föld alatt – Ókeresztény sírkamrák, Körpanoráma a Misina-tetőről, Állatkert a Mecseken, Mecsextrém Park

Szálloda értékelése

Értékelés
Keresztnév:
E-mail:
Értékelés: