Bavaria Cruiser 44 Balatonaliga

Szabad helyek


  • Forrás:https://docplayer.hu/18186347-A-balaton-legnagyobb-vitorlaskikoto-lanca.html

Éld át a balatoni vitorlázás nyújtotta élményt!

8171 Balatonvilágos, Aligai út 1 (Club Aliga Üdülőközpont)
  A családdal, baráti társasággal vagy esetleg munkatársakkal egy közös programon töritek a fejeteket, de tanácstalanok vagytok hova menjetek?
  Bontsatok vitorlát a Balatonon és töltsetek egy felejthetetlen élményt a Bavaria Cruiser 44 fedélzetén.
  A praktikusan kialakított belső elrendezés a tágas lakónappalijával kiválóan alkalmas akár 12 fő nappali vitorlázására. A 3 kabinnak, 2 wc-nek (egyik belső zuhannyal) és a jól felszerelt konyhának köszönhetően pedig 6 fő még éjszaka is a Balaton hullámain ringatózhat. Párnák és ágytakarók biztosítottak a hajóbérlés alatt.
  A tengeri vitorlás fürdőplatformmal van felszerelve, ennek köszönhetően nem csak a strandon, hanem bármely ponton megmártózhattok a Balaton hűs vízében.
  Élvezzétek a közös vitorlázás adta élményt és szeljétek át a magyar tenger hullámait. A hajó a Balaton déli partján, a Balatonvilágosi Club Aliga Üdülőközpontban található és kizárólag az Egy-Kontinens oldalán bérelhető!

Szálloda értékelése

Értékelés
Keresztnév:
E-mail:
Értékelés:
Móni
5 pont
Nagyon könnyen megközelíthető , parkolni is jól lehet , a 10 fős csapatunk simán elfért a hajón és jól jöttek a borok is:) ....ajánlom!!!
Dániel
5 pont
Óriási élmény volt a csapatépítésre ezt a szolgáltatást választani , szuper kapítány és szuper időnk volt. Csak ajánlani tudom!