Bavaria Cruiser 44 Balatonaliga

Szabad helyek


  • Forrás:https://docplayer.hu/18186347-A-balaton-legnagyobb-vitorlaskikoto-lanca.html
Szelek szárnyán a riviérán!
2 éjszaka 6 főre
177900 HUF-tól
Megveszem
Voucher felhasználható 2019.07.16-tól 2019.10.30-ig.
Csomag tartalma
A hajózásra vonatkozó szabályokat, illetve a hajókapitány utasításait kérjük betartani (bővebb információ az utazási voucher 2.oldalán)A 44 lábas vitorlás 3 kabinnal,nagy lakónappalival,fürdővel, 2 wc-vel és konyhával felszereltbor és ásványvíz bekészítés(3 palack bor és 6 palack ásványvíz)Vitorlázás a Bavaria Cruiser 44 vitorlás hajón
Parkolás: 2 autó parkolhat a Jacht Club parkolójában, további autó a bejáratnál tud megállni.A hajó érkezési napon 12:00 órától foglalható és a távozás napján 11:00 óráig kell elhagyniA 2, napon vitorlázás, időtartam: 10:00 órától 17:00 óráigpárnák és ágytakarók biztosítottak
Gyermek árak és felárak
Kötelező takarítási díj(Egy-Kontinens irodának fizetendő): 10.000 Ft/csomagPlusz vitorlázási óra (a helyszínen fizetendő): 10.000 Ft/óra ellenében igényelhető a kapitánnyal történt előzetes egyeztetést követően
Felhasználási feltételek
Az utazási voucher felhasználható 2019.10.30-ig az időjárás és szabad helyek függvényében, az Egy-kontinens irodával előre egyeztetett időpontban.
Lemondási feltételek
A szállásfoglalásnál megadott érkezési időpont NEM lemondható! Módosítani kizárólag az érkezés dátuma előtt 20 nappal, vagy korábban lehetséges. Megnem-jelenés esetén 100% kötbért számol fel a szálloda! Amennyiben a szálláshoz tartoznak speciális feltételek úgy azok felülírják azokat a szabályokat, amelyek különböznek az általános lemondási feltételben, minden más változatlanul érvényben maradnak. A fel nem használt voucherek-(et) a felhasználási idő után érvénytelenek, visszaváltani-módositani nem lehetséges. A szállást lemondani kizárólag Vis-major esetben lehetséges az ÁSZF-ben szereplő feltételek szerint.

Éld át a balatoni vitorlázás nyújtotta élményt!

8171 Balatonvilágos, Aligai út 1 (Club Aliga Üdülőközpont)
  A családdal, baráti társasággal vagy esetleg munkatársakkal egy közös programon töritek a fejeteket, de tanácstalanok vagytok hova menjetek?
  Bontsatok vitorlát a Balatonon és töltsetek egy felejthetetlen élményt a Bavaria Cruiser 44 fedélzetén.
  A praktikusan kialakított belső elrendezés a tágas lakónappalijával kiválóan alkalmas akár 12 fő nappali vitorlázására. A 3 kabinnak, 2 wc-nek (egyik belső zuhannyal) és a jól felszerelt konyhának köszönhetően pedig 6 fő még éjszaka is a Balaton hullámain ringatózhat. Párnák és ágytakarók biztosítottak a hajóbérlés alatt.
  A tengeri vitorlás fürdőplatformmal van felszerelve, ennek köszönhetően nem csak a strandon, hanem bármely ponton megmártózhattok a Balaton hűs vízében.
  Élvezzétek a közös vitorlázás adta élményt és szeljétek át a magyar tenger hullámait. A hajó a Balaton déli partján, a Balatonvilágosi Club Aliga Üdülőközpontban található és kizárólag az Egy-Kontinens oldalán bérelhető!

Szálloda értékelése

Értékelés
Keresztnév:
E-mail:
Értékelés:
Dániel
5 pont
Óriási élmény volt a csapatépítésre ezt a szolgáltatást választani , szuper kapítány és szuper időnk volt. Csak ajánlani tudom!
Móni
5 pont
Nagyon könnyen megközelíthető , parkolni is jól lehet , a 10 fős csapatunk simán elfért a hajón és jól jöttek a borok is:) ....ajánlom!!!