Hotel & Étterem Halászkert

Szabad helyek


Hotel & Étterem Halászkert Badacsony

8258 Badacsony, Park utca 5.
  Megközelítés - Badacsony a Balaton partján található város, melyet a legkönnyebben autóval az M7 autópályáról, valamint a 71-es főútról lehet megközelíteni. A Balaton partján kiépített vasúthálózat is található, így akik nem autóval utaznának azoknak a vonat tökéletes alternatívát nyújt.
  Hotel felszereltség, szobák - Vendégeiket 45 minden igénynek megfelelő szobával várják. A szobákban fürdőszoba (zuhanyzóval), klíma, LED TV, telefon, ingyenes internet-hozzáférés (wi-fi) és hűtőszekrény szolgálja a kényelmet. A szobák túlnyomó többsége erkélyes, Balatonra vagy Badacsony-hegyre néző panorámával. Főépületben 36 szoba található, melyekből 11 háromágyas a többi kétágyas, illetve külön épületben további 9 kétágyas, verandás szoba várja a vendégeket. Zárt, őrzött parkolóban ingyenesen helyezhetik el gépjárműveiket.
  Étterem - A hagyományos magyar ételeken túl, helyi specialitásokat, és reform ételeket is kóstolhat. Az étterem mindennap nyitva tart 12:00-20:30-ig.
  Wellness - Jakuzzi, belső medence, infra szauna, szolárium, valamint egyeztetés alapján masszázs lehetőség is van. A hotel gyermek barát szolgáltatások sem felejtette el, ezeket igény esetén tudnak a helyszínen biztosítani: kiságyat, etetőszéket, babafürdetőkád.
  Szabadidős tevékenység - A Balaton számos lehetőséget nyújt az arra látogató vendégeknek. A fürdésen kívül a természetvédelmi területen számos túrázási lehetőség adódik, a közelben helyezkedik el a romantikus stílusú Szigligeti vár, Faluházak és Múzeumok várják a látogatókat, valamint nem utolsó sorban pedig Badacsony a balatoni borok hazája is egyben.

Szálloda értékelése

Értékelés
Keresztnév:
E-mail:
Értékelés: