Apartmani Belvedere

Szabad helyek


Apartmani Belvedere ***

21218 Seget Vranjica, Krelja Zvonimira 62
  Trogir történelmi magja 1997 óta szerepel az UNESCO Világörökség részeként. A város román és gótikus építészeti stílusa a legszebben fennmaradtak közé tartozik Európában. A történelmi központ egy erődített kastélyból és egy toronyból áll. Egy másik fontos vonzerejét a Szent Lőrinc-székesegyház jelenti. Trogir minden sarkának van egy története - és ez az, ami egyre több turistát vonz a térségbe. Azonban a Trogirban elérhető turisztikai tevékenységek nem végződnek itt - lélegzetelállító strandok és öblök, robusztus tengerpart és természeti látványosságok teszik Trogir városát az Adriai-tenger egyik legizgalmasabb célpontjává.
  Belvedere apartmanjai vonzó helyen, Dalmáciában, Seget Vranjicában találhatók. Mediterrán fenyőfák biztosítanak árnyékos tengerpartokat, mindössze 5 km-re Trogir városától.
  Közép-Dalmácia a legszebb Adriai-régió, kristálytiszta vízzel, enyhe éghajlattal és érdekes történelmi helyekkel. A Vranjica Belvedere apartmanok az üdülőhely nyugati részén találhatók, és csodálatos kilátást nyújtanak a szigetekre. Garantáljuk, hogy apartmanjainkban lesz a legélvezetesebb és legemlékezetesebb az üdülés!
  A Belvedere Camping & Apartments éttermei és bárjai ellenállhatatlan ínyenceket kíván az Adriai-tengerre néző gyönyörű kilátással. Ízletes ételek szerelmesei számos finomságot kipróbálhatnak. A gasztronómiai kínálat különleges és egyedülálló módon tesz eleget ízlésének. Kényeztesse magát valami újdonsággal a nyaralás alatt!
  A Belvedere Camping & Apartments animációt biztosít vendégei számára, mely gondoskodik arról, hogy aktív, gondtalan és érdekes nyaralásban legyen része. Jöjjön el és töltődjön fel energiákkal, szabaduljon meg a mindennapok stresszétől. Élvezze a napközbeni és esti tevékenységek széles választékát. A gyermekek és a felnőttek eltérő igényekkel rendelkeznek, így az animációs csapatunk biztosítja, hogy mindenki megtalálja számításait.

Szálloda értékelése

Értékelés
Keresztnév:
E-mail:
Értékelés: