Hotel Aziza

Szabad helyek


Hotel Aziza **** - kikapcsolódás Szarajevó történelmi városában, reggelis ellátással
2 éjszaka 2 főre
35900 HUF-tól
Megveszem
Voucher felhasználható 2019.07.16-tól 2019.12.31-ig.
Felhasználás kivételei
2019.07.01 - 2019.08.31
Csomag tartalma
korai bejelentkezés & késői kijelentkezés lehetőségeingyenes Wi-Fi a hotel egész területénüdvözlőitalcsomag felhasználható: 2019.02.27 - 2019.12.31
szállás kétágyas szobábanreggeli
Gyermek árak és felárak
városi adó: 1,03 EUR/ fő/ nap
Felhasználási feltételek
A voucher felhasználható 2019.02.27-től 2019.12.31-ig, a szállodával előre egyeztetett időpontban, szabad helyek függvényében. Kizárt időszak: 2019.07.01-2019.08.31.
Lemondási feltételek
A szállásfoglalásnál megadott érkezési időpont NEM lemondható! Módosítani kizárólag az érkezés dátuma előtt 20 nappal, vagy korábban lehetséges. Megnem-jelenés esetén 100% kötbért számol fel a szálloda! Amennyiben a szálláshoz tartoznak speciális feltételek úgy azok felülírják azokat a szabályokat, amelyek különböznek az általános lemondási feltételben, minden más változatlanul érvényben maradnak. A fel nem használt voucherek-(et) a felhasználási idő után érvénytelenek, visszaváltani-módositani nem lehetséges. A szállást lemondani kizárólag Vis-major esetben lehetséges az ÁSZF-ben szereplő feltételek szerint.

Hotel Aziza ****

71000 Szarajevó, Saburina 2
  Az "Aziza" szálloda Baščaršija régi városának szívében található. Kovači fölött, a Vratnik-kapu mellett, panorámás kilátás nyílik az óvárosra és a város nagy részére.
  A szálloda a két város nevezetessége között található. A legközelebbi bejáratnál található az "Alija Izetbegović" múzeum, amely a független Bosznia-Hercegovina első elnökének nevét viseli. A szálloda mögött található a Saburina-ház, az oszmán korszak lakóépületeinek megmaradt gyöngyszeme. Baščaršija, a régi központ a város leglátogatottabb és legérdekesebb része, mindössze öt perces sétára a szállodától.
  A szálloda közelében található a Szarajevói Városháza, mely egykor a Nemzeti és Egyetemi Könyvtár otthona volt. Ezen kívül számos múzeum és vallási épület található a szálloda közelében. A város azon része, ahol a Hotel található, lehetővé teszi a turisták számára, hogy sétáljanak és felfedezhessék a régi sikátorokat, és érezzék, hogyan éltek az emberek egyszer Szarajevóban. A szűk utcák és a kis üzletek hozzájárulnak ahhoz, hogy Szarajevó még ma is megtartotta régi formáját.
  A szállodától egy könnyű tíz perces sétára található a Žuta tabija, amely látványos kilátást nyújt a városra, valamint a régi Jajce hadsereg erődre, amely a Žuta tabija közvetlen közelében található. Számos éttermek, ćevabdžnice-k (bosnyák gyorsétterem), kocsmák, kávézók és cukrászdák kínálnak gazdag választékot a hagyományos bosnyák konyha ételeiből, ahol mindenki talál magának valamit - a szarajevói kebaboktól és pitéktől, a hagyományos pörköltekig és édességekig.
  Szállodánk személyzete segítséget nyújt a napi kirándulásokkal kapcsolatosan, valamint más, a szarajevói tartózkodása alatt látogatható látványosságokról. Vezetett városnéző túrákat is szervezünk, így mindössze annyit kell tennie, hogy kérje barátságos személyzetünk segítségét a recepción!

Szálloda értékelése

Értékelés
Keresztnév:
E-mail:
Értékelés: