Halháza Vendégház

Szabad helyek


Halháza Vendégház Sirok

3332 Sirok, Széchényi István út 146
  Sirok község Heves megyében, Egerszalóktól 25 km-re, Egertől pedig 18 km-re található. A Mátra keleti oldalában található helység maga is és a környezete is számos turisztikai látványossággal szolgál. Közvetlenül a helységnél található a siroki vár, mely a 13. században épült. Ha tovább haladunk, Eger és Egerszalók felé, ezekkel a lehetőségekkel találkozhat a turista: az egri vár valamint a Dobó tér rengeteg szabadidős programra ad lehetőséget pl. hangulatos esti séták, borozás, Szépasszonyvölgy, Törökfürdő, városnézés,Vár, Minaret,Bazilika, Érsek kert, Varázstorony, Beatles múzeum,izgalmas szabadulós játék. Egerszalókon pedig a Nosztalgikus Thermál - fürdőben tudnak kikapcsolódni.
  A vendégház egy múltat idéző porta, azokból az időkből, amikor még az emberek maguk termelték a betevőt. Termesztettek a kertben, vadásztak a közeli erdőkben, fával fűtöttek, „masinán" főztek. Amikor a portát a család két kezével díszített tárgyak díszítették, amihez a hozzávalókat a környékről gyűjtöttek be... - hiszen akkor még nem volt internet és TV. Miben lehet része? Csend, nyugalom, madárcsicsergés, szarvasbőgés... egy szóval: pihenés, szalonnasütés az udvaron, bográcsozási lehetőség az udvaron, 7000m2-es területünkön szabadtéri tevékenységek: faci, tollas...stb magad fűthesz be a szobákban kipróbálhatod a masinában sült ételek zamatát.
  Apartmanok - Erdészlak: kb. 150 méter távolságra a halháza fő épületétől, egyedülálló épület, központi fűtéssel és igény szerint a fatüzelésű kályha is használható. Felszereltség: 2 hálótér, 6 fekvőhely, felszerelt konyha, zuhanyzós+ fürdőkádas fürdőszoba, ágynemű, törölköző, ingyenes tea és kávé bekészítés, nappali egy kihúzhatós sarokülővel, ingyenes parkolás a zárt udvaron, dohányzó terasz.
  Halháza kertre néző Apartman: Falu szélén lévő vendégházunk 60 m2-es apartmanját családoknak ajánljuk. Felszerelt konyhával és nappalival rendelkezik az apartman. Téli időszakban fatüzeléssel és Norvég elektromos panelekkel fűtjük a házat. Ebben az apartmanban ki lehet próbálni a sparheltben sült ételek zamatos ízét. Kertre néző bejárata és terasza a gyermekek számára is széles szabadidős tevékenységet kínál. Felszereltség: 1 hálótér, 4 fekvőhely, felszerelt konyha, zuhanyzós fürdőszoba, ágynemű, törölköző, ingyenes tea és kávé bekészítés, nappali egy kihúzhatós sarokülővel, ingyenes parkolás a zárt udvaron, dohányzó terasz.
  Tóra néző apartman konyhasarokkal, 40 m2-es apartmanunk pároknak ideális, de családoknak is tudjuk ajánlani rövidebb időre. Konyhasarok található az előterében, így kávé, tea és egyszerűbb ételek a főzőlapon elkészíthetőek. Egy rönk terasz várja egy igazi meghitt pihenésre/ elbújásra a pihenni vágyókat. Felszereltség: 1 hálótér, 2+2 fekvőhely, konyhasarok, zuhanyzós fürdőszoba, ágynemű, törölköző, ingyenes tea és kávé bekészítés, ingyenes parkolás a zárt udvaron, dohányzó terasz.

Szálloda értékelése

Értékelés
Keresztnév:
E-mail:
Értékelés: