Erzsébet Hotel Hévíz

Szabad helyek


Erzsébet Hotel Hévíz

8380 Hévíz, Erzsébet királyné útja 13-15
  A szálloda a világhírű gyógyfürdő bejáratának közvetlen közelében helyezkedik el. Kényelmüket a hotel 48 ízlésesen berendezett szobája garantálja, melyből három nappalival bővített. Szobái klíma berendezéssel, saját fürdőszobával, színes televízióval, rádióval, telefonnal, széffel és minibárral felszereltek. Hogy ne csak Önök, hanem autójuk is a legjobb helyen legyen, a szálloda mélygarázsa áll rendelkezésükre. Minden szobában saját fürdőszoba és fürdőköpeny áll rendelkezésre. A szálloda teljes területén ingyenes Wi-Fi biztosított.
  Hévízi – tó: Magas ásványi anyag tartalma mellett a víz hőfoka is segít, és ivókúraként alkalmazva a belső szervekre is jótékony hatást gyakorol. A Hévízi-tó kénes, radonos vize elsősorban fájdalomcsillapításra alkalmas, illetve segíti a belső elválasztású mirigyek működését, és az anyagcserét.
  A szálloda gyógyfürdőjében egyebek mellett infraszauna, finn szauna, gőzfürdő és pezsgőfürdő gondoskodik a feltöltődésről. A helyszínen különféle kozmetikai és gyógykezelések is kérhetők.
   A vendégek az étteremben vagy a hangulatos teraszon magyar és nemzetközi fogásokat fogyaszthatnak.
  Transzferszolgáltatás a szálláshelyre: a szolgáltatás csak előre meghatározott napra és időpontban foglalható, Bécs repülőtér – Hévíz – Bécs repülőtér közötti útvonalon!

Szálloda értékelése

Értékelés
Keresztnév:
E-mail:
Értékelés: