Bagolyvár Fogadó

Szabad helyek


  • Gólyahír szoba
  • Pipacs szoba
  • Margaréta szoba
  • Tulipán szoba
  • Tulipán szoba
  • Tulipán szoba

Bagolyvár Fogadó Zirc

8420 Zirc , Kossuth Lajos utca 35-37
  A BAKONYCENTRUM - A környéken kedvelt időtöltés a síelés és a kerékpározás. Siófok 41 km-re, Balatonfüred pedig 34 km-re van. A legközelebbi repülőtér a 83 km-re található Hévíz-Balaton reptér. A nagy múltú épület, ami ma az étteremi rész, először rendház volt, majd kézről-kézre járt, sok funkciót betöltött. 1980 környékén végül annyira rossz állapotba került, hogy lakhatatlanná vált, majd közel 3 évtizeden keresztül üresen vesztegelt helyén.
  A frissen megnyitott Bagolyvár Fogadó Bakony szívében található, az Arborétumtól pár percre, nagy udvarral, közvetlen a zirci Apátság mellett.A Bagolyvár Fogadó 4 szobával várja vendégeit:
   Gólyahír: Ez egy 2+1 fős 1 franciaággyal és egy babággyal ellátott szoba, kertre néző ablakokkal. Kisgyermekes párok részére ideális. Tartozik hozzá külön fürdőszoba. Egyéb felszereltség: asztal, székek, kályha, ruhásszekrény, vízforraló. Margaréta: Ez egy 4 fős szoba 1 franciaággyal és egy emeletes ággyal, kertre néző ablakokkal. Gyermekes családok, baráti társaságok számára ideális.Tartozik hozzá külön fürdőszoba.Egyéb felszereltség: asztal, székek, kályha, ruhásszekrény, vízforraló.
  Tulipán: Ez egy 3 fős 1 franciaággyal és egy darab egyszemélyes ággyal rendelkező szoba, kertre néző ablakokkal.Ideális egy-gyermekes családoknak, barátoknak, pároknak.Tartozik hozzá külön fürdőszoba.Egyéb felszereltség: asztal, székek, kályha, ruhásszekrény, vízforraló.Pipacs: Ez egy 3fős, egy darab francia-és egy darab egyszemélyes ággyal ellátott szoba, kertre néző ablakokkal.Gyermekes családok, baráti társaságok részére ideális.Tartozik hozzá külön fürdőszoba. Egyéb felszereltség: asztal, székek, kályha, ruhásszekrény, vízforraló.
  Kirándulási lehetőségek: Zirci Ciszterci Arborétum http://www.zirciarboretum.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=3&Itemid=9 Pannon Csillagda, mely Magyarország első számú csillagászati ismeretterjesztő centrum. Hubertlaki-tó, Odvaskői-barlang, Burok-völgy, Kőris-hegy, mely a Bakony legmagasabb pontja. 709 méteres magasságig emelkedik ki, a hegyen lévő Vajda Péter kilátóból pedig még magasabbról tekinthetünk le az alattunk elterülő Bakonyra. Cuha-völgyi Via Ferrrata. A Via Ferrata, a sziklamászás egyszerűbb, biztonságosabb módja. Fixen beszerelt fém kábelek, létrák, hidak és lépcsőfokok segítik a haladást Síelés Eplényben - A síaréna Magyarország legjobban felszerelt és legtöbb lehetőséget nyújtó síelős helye, ha a Bakonyban jár vagy egy könnyed téli hétvégi programra vágyik, nézzen be! Az eplényi Intersport Síaréna igazi felvonó-nagyhatalom. Nálunk található Magyarország első 4 üléses felvonója, az Audi Sport felvonó, valamint egy második ülőszékes, az Intersport 2 üléses sífelvonó is! Emellett még három csákányos, két tolókaros és egy műanyagköteles felvonó garantálja a minimális sorban állást.

Szálloda értékelése

Értékelés
Keresztnév:
E-mail:
Értékelés:

Szolgáltatások