Paplak Vendégház Zirc

Szabad helyek


  • 1-es szoba
  • 2-es szoba
  • 4-es szoba
  • konyha
  • étterem

Paplak Vendégház Zirc

8420 Zirc , Damjanich utca 13.
  Megközelítés - A környéken kedvelt időtöltés a síelés és a túrázás. Siófok 41 km-re, Balatonfüred pedig 34 km-re van. A legközelebbi repülőtér a 83 km-re található Hévíz-Balaton reptér.
  A BAKONYCENTRUM -A nagy múltú épület, ami ma az étteremi rész, először rendház volt, majd kézről-kézre járt, sok funkciót betöltött. 1980 környékén végül annyira rossz állapotba került, hogy lakhatatlanná vált, majd közel 3 évtizeden keresztül üresen vesztegelt helyén.
  A frissen megnyitott Paplak Vendégház Bakony szívében található, az Arborétum mellett, csodálatos zöld környezetben, Zirc központjától pár perc sétára, a Damjanich utca 13. szám alatt található.
  A vendégházban jelenleg 2 szinten, 4 szoba, 1 konyha, 1fürdőszoba és egy külön mellékhelyiség található. 1. szoba: 1db franciaágy-2 férőhely, 2.szoba : 2db egyszemélyes ágy- 2 férőhely, 3. szoba : 1 db franciaágy – 2férőhely, 4.szoba: 2 db emeletes ágy -4férőhely. A vendégház egészében foglalható, csak szobák foglalására nincs lehetőség.
  Kirándulási lehetőségek: Zirci Ciszterci Arborétum http://www.zirciarboretum.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=3&Itemid=9 Pannon Csillagda, mely Magyarország első számú csillagászati ismeretterjesztő centrum. Hubertlaki-tó, Odvaskői-barlang, Burok-völgy, Kőris-hegy, mely a Bakony legmagasabb pontja. 709 méteres magasságig emelkedik ki, a hegyen lévő Vajda Péter kilátóból pedig még magasabbról tekinthetünk le az alattunk elterülő Bakonyra. Cuha-völgyi Via Ferrrata. A Via Ferrata, a sziklamászás egyszerűbb, biztonságosabb módja. Fixen beszerelt fém kábelek, létrák, hidak és lépcsőfokok segítik a haladást Síelés Eplényben - A síaréna Magyarország legjobban felszerelt és legtöbb lehetőséget nyújtó síelős helye, ha a Bakonyban jár vagy egy könnyed téli hétvégi programra vágyik, nézzen be! Az eplényi Intersport Síaréna igazi felvonó-nagyhatalom. Nálunk található Magyarország első 4 üléses felvonója, az Audi Sport felvonó, valamint egy második ülőszékes, az Intersport 2 üléses sífelvonó is! Emellett még három csákányos, két tolókaros és egy műanyagköteles felvonó garantálja a minimális sorban állást.

Szálloda értékelése

Értékelés
Keresztnév:
E-mail:
Értékelés:

Szolgáltatások