Birokrat Hotel****

Szabad helyek


Birokrat Hotel****

1000 Ljubljana, Dunajska 191
  Egy hosszúhétvégés szlovén kiruccanásból Ljubljanát semmiképp nem érdemes kihagyni, és nem csak azért, mert ez az ország fővárosa. Aki régen járt itt, alaposan meg fog lepődni, hiszen a főbb látnivalókat gyűjtő történelmi városmag nagymértékben átalakult. Az autós forgalmat elterelték, a belső utcák szinte teljes egészében sétálóövezetté váltak, ami barátságos, kisvárosias hangulatot varázsol a Ljubljanica folyó által kettészelt belvárosba.
  Ljubljana központja 10 perc alatt közelíthető meg azzal a buszjárattal, melynek megállója a szálloda épületével szemben található, és 5 percenként közlekedik. A 800 méterre fekvő Stožice stadion sportesemények és koncertek gyakori helyszínéül szolgál.
  A Birokrat Hotel légkondicionált szállásokkal, ingyenesen kölcsönözhető laptoppal, valamint díjmentesen használható fitneszteremmel és szezonális szaunával várja vendégeit. A szállodában ingyenes a wifi, a szobákban pedig műholdas LCD TV áll rendelkezésre.
  A vendégek a KavaBar Birokrat loungebárban különféle helyi italokat kortyolhatnak.
  A 2010-ben megnyílt, elegáns Birokrat Hotel ingyenes, kamerával megfigyelt parkolót és 24 órás recepciót kínál. Néhány szoba akadálymentesített, így mozgáskorlátozott vendégek fogadására is alkalmasak.

Szálloda értékelése

Értékelés
Keresztnév:
E-mail:
Értékelés: