Thermana Park Lasko****Superior

Szabad helyek


Thermana Park Lasko****Superior

3270 Lasko, Zdraviliška cesta 6
  A komplexum a Savinja folyó mentén fekvő érintetlen természeti környezetben helyezkedik el, hegyekkel körülvéve. A lenyűgöző Hum Hill, Laški Triglav néven virágzik a szálloda fölött, és panorámás kilátást nyújt Laško városára. Laško város központja mindössze 15 perces sétával érhető el.
  A termálfürdő egyedülálló üvegkupola alatt számos vízes élményt nyújt.Wellness Spa kezelések,masszázsok, és egyéb kiváló minőségű relaxációs kezelések széles skáláját kínálja.
  A Hotel Thermana Park Laško egy modern szálloda, amely követi a krómterápia vagy a színterápia elveit. A kromoterápia egy olyan kezelési technika, amely különböző fényspektrumokat használ a szervezet egészének megóvása érdekében. Minden szín vagy fény hatással van a testünkre, a tudatunkra, az érzelmeinkre és a szellemünkre. A szálloda minden emeletén különböző színű szobák várják a vendégeket. Választhat a narancs között, amely elősegíti a test megtisztítását és szabályozza az életerőt, a bézs, amely szabályozza a hormon tevékenységét ösztönzi az intuíció és a növekvő bőség minden területen kék, amely aktiválja a központ a kifejezés, és tisztítja az érzéseket, és a zöld, amely elősegíti az önállóságot - gyógyítja a testet, élénkíti, energiát és erőt ad, serkenti és tisztítja az elmét.
  Minden szoba zuhanyzóval / káddal, WC-vel, hajszárítóval és fürdőköpennyel felszerelt. A szobák minibárral,televizióval, telefonnal, ingyenes internet-hozzáféréssel és vezeték nélküli LAN-nal rendelkezik.
  Élvezze az ízek orgiáit a hotel éttermében, vagy a Café kellemes hangulatában, ahol mindenféle italok és desszertek széles választéka áll rendelkezésre. A változatos animációs program tovább gazdagítja nyaralását.

Szálloda értékelése

Értékelés
Keresztnév:
E-mail:
Értékelés: