Sporthotel am Semmering

Szabad helyek


  • Hirschenkogel sípálya

Sporthotel am Semmering - Ausztria

2680 Semmering, Carolusstraße 10.
  Találj pihenésre és relaxációra a gyönyörű bécsi Alpok tájain távol a nagyváros nyüzsgésétől, a mi 3 csillagos frissítő klímájú Semmering szállodánkban lélegzetelállító panorámájával. A hotel félúton található Bécs és Graz között, alsó Ausztria és Styria határán, igen könnyen megközelíthető. A hotelben 180 ágy és 95 szoba található, melyekhez az alábbiak tartoznak: előszoba, hajszárító, kábel és műholdas televízió, erkély, ingyenes Wifi, zuhanyzó, WC, telefon, valamint a szobák nem dohányzóak.
  Hotel étterme, kulináris élmények: a konyhai személyzet tradicionális osztrák ételeket szolgál fel csak úgy, mint nemzetközi specialitásokat is. Reggelire széles választék elérhető müzlikből, friss pékárukból, felvágottak, sajtok, rántotta és sonka, továbbá süteményekből. Minden, mi szemnek szájnak ingere. Vacsorára három Az étterem konyhája az aktuális szezon kínálatát készíti el: gomba hetek, vad specialitások, spárga napok és még sok más. A konyha különlegességei osztrák borokkal lesz megkoronázva. Továbbá gyermek menüvel kedveskedik a hotel, melyhez finomságok is tartoznak. Ünneplés a hotelben: Különböző események szervezését kínálja a hotel: születésnapok, céges ünnepségek, esküvők vagy családi ünnepek. Természetesen a konyha rendelésre elkészíti a kívánt kedvenceket.
  Nyári lehetőségek Zauberbergen: Számos túrázási útvonal várja az arra érdeklődőket. Továbbá a Bike park Semmeringben különböző nehézségi pályákon különböző akadályokkal várja látogatóit. A pálya összesen 12 km hosszú és a mindenéletkornak és valamint eltérő tudásszinteknek nyújtugyanolyan élményt. Nem csak hivatásos bikereket vár a park, hanem családoknak is, akik egyszerűen csak szórakozásra vágynak.
  Szuperbob A legmodernebb létesítmény, mely Ausztriában elérhető, egy igazán speciális élményt nyújt vendégei számára. A dupla üléses bobokban kényelmesen elfér két felnőtt. A legkisebb 5 méteres sugarú kanyar az újonnan fejlesztett rendszerrel igazán fantasztikus és ijesztő élményt nyújt. 21 kanyar a 950 méteren, maximális 40 km/h sebességgel. Ez az innovatív helyszín egy csodálatos panorámával egészül ki Semmering vidékére.
  Téli időtöltés a Zauberbergen: Minden ebben a leírhatatlanul fehérben megtalálható. A levegő tisztább, és a nap sugarai ezernyi hópelyhen és hókristályon csillog. Egy Semmeringben eltöltött téli napon csodálatos lehetőség a hófödte erdőben barangolni. Síelni vagy snowboardozni már megint egy másik dolog. De minden esetben a kiinduló pont ugyanaz: a bő kínálatú Sporthotel Semmeringben. A sípályák illetve sífelvonók könnyen megközelíthetőek, 5 perc sétára lefelé menet a hoteltől. Továbbá a Zauberbergen elérhető sípályákra és felvonóikra 10 % kedvezmény jár a szálloda vendégeinek.

Szálloda értékelése

Értékelés
Keresztnév:
E-mail:
Értékelés: