Hotel Palacete del Corregidor ***

Szabad helyek


Hotel Palacete del Corregidor ***

18690 Granada, C/ Escamado 5-7
  A Hotel Palacete del Corregidor egy olyan építmény, mely a történelem során több szerepet töltött be. Granada fénykorában, az emírség idején, közigazgatási és bírói központként funkcionált, majd később iskola, jelenleg pedig andalúz stílusban berendezett hotelként működik.
  Helyileg Almuñécarban található, 4 percnyi sétára a tengerparttól. A hotel 10 szobával rendelkezik, mind különböző andalúz településnévvel ellátva. A szobák tágasak és jól felszereltek: Wi-Fi, asztal, privát fürdőszoba, erkély (mely a kertre néz), klíma és LCD Tv elégíti ki a vendégek igényeit.
  Az étterem tradicionális andalúz ételekkel is szolgál, melyek megkóstolhatóak az étterem teraszos részén. A hotel rendelkezik fürdővel, melyen belül található török fürdő, szauna, valamint sokféle testkezelés, mely biztosítja a teljes testi és lelki kikapcsolódást.
  Nap, tengerpart és jó idő, ez Almuñécar. Tökéletes úti cél a tengerpartok, a mediterrán fürdők és a legmelegebb telek szerelmeseinek. Rejtett tengeröblök, homokos tengerpartok, természetes területek búvárkodáshoz és más vízi sportokhoz. Ezek mind kiegészítik az ajánlatot, melyen keresztül megismerhetjük Granada gyönyörű természeti arcát.
  És ha még van ideje, ejtse útba a gyönyörű Alhambrát, mindössze 80km-re. Ne töltse el a pihenését a nélkül, hogy megnézze Granada ezeregy arcát: Generalife, Albaicín, Elvira és Navas utcáit, melyek az ízletes tapasaikról és hangulatos báraikról híresek. Délután Mirador de San Nicolás kilátóiból élvezheti a naplementét. Granada egy olyan város, mely biztosan elcsábítja majd bájával.

Szálloda értékelése

Értékelés
Keresztnév:
E-mail:
Értékelés: