Beach Hotel Croatia

Szabad helyek


  • Standard szoba
  • Annex-Bungalow szoba
  • Annex-Bungalow szoba
  • Annex-Bungalow szoba
  • Annex-Bungalow szoba
  • Annex-Bungalow szoba
  • Annex-Bungalow szoba

Beach Hotel Croatia

21328 Drasnice, Drasnice 99.
  Úticél DRASNICE – MAKARSKA RIVIJERA Ha a hétköznapi életet magad mögött szeretnéd hagyni, a Mi kis mediterrán oázisunk az ahol megtalálhatod a megfelelő menedéket. Drasnice megtalálható a Split és Dubrovnik közti úton, Makarska Riviérán, mindössze 10 perc távolságra Makarska városától, autóval. Megannyi vonzó helyszín található elérhető távolságon belül, mint például: Brela, Baška Voda, Gradac, Živogošće, Drvenik. A leggyönyörűbb helyszínek között található az Adriai tengernél, mint Makarska Riviera kínálni tud. Ez a kicsiny és békés halászfalu Podgora és Igrane falvak között, melyet a Hotel központja ékesít ami közvetlenül a tengerparton helyezkedik el.
  Ez a szállás 1 perces sétára van a vízparttól. A tengerparti elhelyezkedésű szálláshely teraszos á la carte étteremmel, biliárdasztalt is kínáló bárral, ingyenes wifivel és ingyenes parkolási lehetőséggel várja vendégeit. A Beach Hotel 2 szomszédos épületben kínál tengerparti szállást Drašnice falvában. A szálláshely műholdas TV-vel felszerelt, légkondicionált szállásokat kínál. A Hotel Beach szállásától mintegy 350 méterre van a kikötő, a legközelebbi élelmiszerbolt és a turisztikai információs iroda.
  A reggelit a szálloda éttermében szolgálják fel. Az ebéd és vacsora az étterem teraszán is elfogyasztható. A terasz egy kavicsos strand felett helyezkedik el, ahonnan a tengerre és a közeli szigetekre nyílik kilátás.
  A Makarska Riviéra az alábbi lehetőségeket nyújtja, melyek a falu közelében találhatóak: felmászni Biokovo-hegy tetejére, ahonnan gyönyörű kilátás nyílik (mely egészen az olasz félszigetig látványt nyújt). Akik szeretik a gyalogtúrát, a kerékpározást vagy a futást, azoknak figyelmébe ajánlják az Igrane-ig vezető utat, mely az olajfák mentén a tenger és a hegyek között halad.
  A helyi közlekedés főként buszok és kompok, de a legjobb lehetőségek a szervezett kirándulások, autó vagy motorkerékpár. Azok számára, akik valamivel több kalandot szeretnek, kerékpárral ajánljuk (javasoljuk, hogy a forgalom és a hőmérséklet miatt kerékpárokat béreljen szezon előtti és utáni szezonban).

Szálloda értékelése

Értékelés
Keresztnév:
E-mail:
Értékelés: