Le Convivial Luxury Suites and Spa

Szabad helyek


Le Convivial Luxury Suites and Spa*****

20400 Xylokastro, Vayena st 2
  Xylokastron egy festői kisváros, amely a Korinthoszi-öbölbeli Riviéra partján fekszik, közvetlenül az ókori, bizánci és modern Görögország csodái közepén. Corinthos, Epidaurus, Nemea, Mycenae, Nafplion, Delphi, Lepanto, Patras, Olympia mind ideális távolságokra helyezkednek el. A hotel a Xylokastro-i repülőtérről vonattan egyszerűen megközelíthető ( van direkt vonat is, melynek megállója a hoteltől nem messze helyezkedik el).
  Le Convivial Luxury Suites and Spa***** luxus lakosztályokkal és szolgáltatásokkal várja az ide látogató kedves vendégeket. A vízpart csupán 1 perces sétára található. Athén mindössze 1 órás autóúttal elérhető.
  Ha a Le Convivial boutique hotelben töltesz egy éjszakát soha nem akarod majd elhagyni ezt az elegáns csendes tündérmesébe illő helyet.
  A gyönyörű fenyves erdő bámulatos látványt nyújt ráadásul közvetlenül a strand mellett található. Xylokastro területén szabadtéri mozik, sportlétesítmények, jachtkikötő, mindenféle kisbolt, valamint számos éjszakai klub, bár, étterem és kávézó kínál különböző progarmokat.
  Az elegáns lakosztályok ideális helyszínül szolgálnak egy romantikus festői környezetben.

Szálloda értékelése

Értékelés
Keresztnév:
E-mail:
Értékelés: