Kedvezmény a kedvezményben karácsonyi utalvány

Szabad helyek


Karácsonyi ajándékutalvány

1124 Budapest, Jagelló út 1-3.
  Közeleg a karácsony és ennek hallatán egy plusz súly nehezedik a válladra? Ha te is azoknak a táborát erősíted, akik: • nem tudják mivel lepjék meg szeretteiket, • úgy érzik kifogytak az ötletekből, • nincs idejük elmenni és beszerezni az ajándékot • nem akarnak elveszni a hömpölygő karácsonyi kavalkádban • vagy csak nem akarnak órákat a sorban állással tölteni, akkor a karácsonyi ajándékutalványunkat NEKED találtuk ki!
  Vásároljatok MOST 20.000 Ft-ért Egy-kontinens ajándékutalványt, AMELY MOST 30.000 Ft-ot ÉR! Így az ajándékozott ebben az értékben 2020.december 21-ig szabadon választhat 2 vagy akár 3 éjszakás élménycsomagot 2 fő részére belföldön és külföldön egyaránt, tehát a 30.000 Ft-os utalványoddal, olyan kedvezményes ajánlatot is választhatsz, melynek az eredeti ára akár 40.000 Ft.
  Vásároljatok MOST 25.900 Ft-ért Egy-kontinens ajándékutalványt, AMELY MOST 35.900 Ft-ot ÉR! Így az ajándékozott ebben az értékben 2020.december 21-ig szabadon választhat 2 vagy akár 3 éjszakás élménycsomagot 2 fő részére belföldön és külföldön egyaránt, , tehát a 35.900 Ft-os utalványoddal, olyan kedvezményes ajánlatot is választhatsz, melynek az eredeti ára akár 51.800 Ft.
  Pár kattintás és már adhatod is ajándékba az egyedülálló, extra hosszú felhasználással bíró ajánlatunkat, melyet akár 50%-os kedvezményt tartalmazó utazásokra is beválthat az ajándékozott.
  Ezzel az ajánlattal kíván az Egy-kontinens csapata szeretetben gazdag, boldog, békés karácsonyi ünnepeket!

Szálloda értékelése

Értékelés
Keresztnév:
E-mail:
Értékelés:

Szolgáltatások