Hotel Vila Bojana ****

Szabad helyek


  • Bled
  • Bled - Vogel

Hotel Vila Bojana****

4260 Bled, Ljubljanska cesta 12
  Bled és Bledi-tó vitán felül Szlovénia egyik legismertebb és legkedveltebb gyöngyszeme. A másfél négyzetkilométeren elterülő tó a kis szigetével és rajta a Mária Mennybemenetele templommal, valamint a Bledi várral igazi turistacsalogató látnivaló. A leggyönyörűbb kilátás a tóra és a környékre kétségkívül a Bledi várból nyílik, de a part mellől is csodálatos a látvány a felkelő nap fényében.
  Garni Hotel Vila Bojana,Bled központjában helyezkedik el a főút közelében,csupán 200 méterre a Bledi tótól. Nyugodt a város zajától távolabb eső hotel,amely 11 teljesen felszerelt szobával várja mind az üzleti céllal mind a kikapcsolódási céllal érkező vendégeit.
  Választhat erkélyes szobák közül is ,ahonnan lenyűgöző kilátás nyílik a Bledi tóra és környékére. Mindegyik szoba saját fürdőszobával rendelkezik illetve kábel TV-vel felszerelt.
  A hotel a vendégei részére ingyenes parkolási lehetőséget illetve Wifi hozzáférést biztosít. Segítőkész személyzet áll a vendégek rendelkezésére,akik széleskörű információkkal segítik az ott tartózkodást.
  Habár Bled nem egy klasszikus alpesi téli sí sportközpont, de a hó, a síelés vagy a snowboard kedvelői számára jó lehetőségeket nyújt. Straža-hegy lejtői csaknem ideális terepet adnak a külföldi és a hazai síelők részére is. Csak egy rövid sétára Bled központjától található a Straža síterep, mely egy duplaszékes és egy vontatóköteles sífelvonóval is rendelkezik. A sípálya hóágyúkkal rendelkezik, hogy mindig megfelelő legyen a hó mennyisége, továbbá világítással is felszerelt, hogy az éjszakai síelés hódolói is megtalálják számításaikat. A székes felvonó alsó állomása 503 m, a felső pedig 634 m tengerszint feletti magasságon fekszik, a síterep egész területe 6 hektáron terül el.Néhány turistairodában lehetőség van sífelszerelés kölcsönzésére, illetve síoktatáson való részvétel megbeszélésére is. Az igényesebb síelők elmehetnek más síterepre is Bled környékén. A Vogel, Krvavec, Kranjska Gora, Cerkno, Drei-ländereck a Ski pass Slovenian Alps sípályarendszer köti össze. E síkártya tulajdonosai részére Bled-ről ingyenes transzfer van síbusszal a Vogel és Krvavec síterepekre. Közel két sípályák Viševnik és Soriška planina, a kevésbé tapasztalt síelők és a gyermekek számára alkalmasabbak a Pokljuka sípályái.

Szálloda értékelése

Értékelés
Keresztnév:
E-mail:
Értékelés:

Szolgáltatások