Hotel Villa Eugenia

Szabad helyek


Hotel Villa Eugenia

51415 Lovran, Marsala Tita 34
  Lovran egyike a legrégebbi településknek Horvátország ezen régiójában, mely hajóépítő központként szolgált a korai középkorban. Horvátorszég igazán szép oldala mutatkozik meg. A tenger tiszta strandot kínál és adottak a vízi sport lehetőségek:búvárkodás,hajózás.A hegyoldfal tökéletes kerékpározásra és túrázásra.A legnépszerűbb gasztronómiai esemény a Marunada, vagy a gesztenye fesztivál, melyet Lovranban rendeznek meg minden év októberében.
  A Villa Eugenia története 1910-re nyúlik vissza,amikor szecessziós stílusban épült az egyik Osztrák-magyararisztrokrata képviselőnek. A Villa két bejáraton keresztül közelíthető meg: medditerán kerttel körülvett főbejáraton , illetve a parkoló helyiségen át.
  A Villa 3emeletből áll, minden emeleten 5 luxus szoba található teljes felszereltséggel, kielégítve az ügyfelek igényeit.A megszokott kulcsokat felváltják az ajtókat nyitó intelligens kártyák.
  A vendégek televíziót, légkondicionálót és egyéb szolgáltatásokat kapnak a szobába. Az első két emeleten található szobáknak széles erkélyük, vagy teraszuk van. A legfelső emeleten a szobák berendezése modern stílusú, nagy tetőablakkal, amely festői kilátást nyújt az esti égen.
  A villa egyéb szolgáltatásai , mint például étterem, jacuzzi, szauna, biliárd bárral és tágas télikert található a földszinten. A Villa étterme kérésre gazdag hideg-meleg büfé reggelit kínál.

Szálloda értékelése

Értékelés
Keresztnév:
E-mail:
Értékelés: