Hotel Grüner Baum

Szabad helyek


  • Rauris
  • Schmittenhöhe
  • Kaprun
  • Maiskogel

Hotel Grüner Baum

5700 Zell am See, Seegasse 1
  A Zeller tó, a Schmittenhöhe hegyi felvonók, a Zell am See elegáns és stílusos éjszakai élete is csupán pár perc sétára található a Grüner Baum hoteltől. A Zell am See golfpálya (36lyuk),a Kitzsteinhorn gleccser síterület és az újonnan épült Tauern SPA Kaprun egy rövid autóútra található.
  A három épületből álló szállóhelya Zell am See sétáló övezetben található, annak minden üzletével, butikjával és bárjával. A Grüner Baum minden szobáiba jól felszerelt és ízlésesen berendezett.
  Egy aktív nap stílusos befejezéseként meglátogatható a hotel mini wellness oázisa. A hotel fürdőköpenyt a recepciónál kínál. Amennyiben a vendégek érdekeltek a Spa kezelésben, kozmetikai kezelésekben, masszázsokban, minden nap élvezhetik a kényeztetést a nyaralás során a Grüner Baum hotelben.Két különböző szauna közül választhat minden kedves vendég.. A bió szauna 55C fokos, a finn szauna pedig a többre vágyók kedvéért 90C fokos ! Ezen kívül van egy kis Kneipp-medence, zuhanyzók, ivóvíz kutak és relaxációra alkalmas csendes pihenő szoba háttérzenével !
  Az egész régióban sokféle izgalmas kulturális és sportesemények, gyönyörű golfpályák várnak a látogatókra. A szállodából feledhetetlen, lélegzetelállító panoráma nyílik az Alpokra!
  A hotel közelében 4 sípálya is fellelhető, amik könnyen megközelíthetőek; Rauris ( pályák hossza: 32,5 km), Schmittenhöhe (pályák hossza: 77 km), Kaprun- Kiezsteinhorn (pályák hossza: 20 km), Kaprun- Maiskogel (pályák hossza: 20 km). Mindegyik pálya három különböző nehézségű szinttel rendelkezik, kékkel, pirossal és feketével, valamint hóágyúkkal biztosítják a havat a vendégek számára. Ezeket a sípályákat egy jeggyel igénybe lehet venni, az SSC jeggyel (Super Ski Card). Ruarisnál lévő pálya 940- 2175 méter között fekszik, és összesen 10 lift található a pályán. Ezt azoknak a síelőknek ajánljuk, akik szeretnek a síelők tömege nélkül síelni. Schmittenhöhe: 760-2000 méter között terül el, és összesen 27 lifttel rendelkezik. Kaprun – Kiezsteinhorn: 1978- 3029 méter között nyúli el, és itt is 27 lift használható. Kaprun- Maiskogel: Ez az a pálya, mely mérete miatt elfelejtődik Schmittenhöhe és Kiezsteinhorn mellett. A pálya kicsi mérete ellenére az atmoszférája hasonlóan jó, mint a két nagyobb sí pályákon.

Szálloda értékelése

Értékelés
Keresztnév:
E-mail:
Értékelés: