Andreas Panzió

Szabad helyek


Andreas Wellness és Borház Panzió

8263 Badacsonytördemic, Debreczeni Gy. u 4.
  Badacsonytördemic a Badacsony észak-nyugati oldalán található, a Balaton-felvidéki Nemzeti Park mellett. Területe már a bronzkorban is lakott volt. Magyarország egyik legszebb táján, a Badacsony-hegy lábánál található ez a csendes kis falu.
  Csodálatos fekvése, a Balaton közelsége (2 km) számtalan programlehetőséget kínál minden évszakban. A sportot kedvelők kirándulhatnak, túrázhatnak, kiépített kerékpárút várja a kerekezőket, lovastúrák, sétahajózás, vízisportok, tenisz, minigolf, horgászat, kitűnő badacsonyi borok kóstolása, múzeumok sokasága, és az Európában egyedülálló kőtenger a Káli-medencében geológiai különlegesség. A salföldi természetvédelmi majorban a régi, őshonos magyar állatfajokkal ismerkedhetnek. Hévíz gyógyfürdője is sokak számára vonzó.Az Andreas Panzió havonta érdekes hétvégi programokat szervez. Egyéni programok megszervezését is segíti.
  Megnyílt a panzió romantikus hangulatú borháza is. A vendégek áttekintést nyerhetnek Badacsony legjobb pincéinek boraiból, mely mellé kemencében sült ételeket kínálnak fel. A Badacsonyi fehérborok páratlan gazdagsággal rendelkeznek: a fehérbor ugyanis lehet üde és csípős, száraz és mézédes, lehet könnyű, de akad persze nehéz és testes is; van belőle fiatal, de van, amelyik évtizedekig rejtőzik a pince mélyén. A vörösbor egészen más képzeteket kelt az emberben : tartalmas, érett, sőt nehéz. Az Andreas Panzióban mindenképp megtalálja a vendég az ízlésének és az adott alkalomnak megfelelő finom bort.
  A szép szobák és kitűnő konyha mellett só barlang, illatterápia, masszázs, infra, és finn szauna, jacuzzi szolgáltatásokkal is várja vendégeket. A wellness életfilozófia szerint: \"űzzünk ki minden gondot a fejünkből, hogy ez a pár nap a legfontosabb dologról szóljon: az egészségünkről. A pihenésen és a nyugalmon kívül találjuk meg magunkban a harmóniát.\"
  A Spa kezelések lényege a víz segítségével történő egészségmegőrzés. Ide tartozik valamennyi terápia, mely a vízzel, mint hatóanyaggal dolgozik, úgy, mint a hidroterápia, az aromafürdő, a masszázskád. A gőzfürdők és szaunák használata méregtelenítő hatású, javítja a sejtek oxigénfelvételét. Érdemes az egyre kedveltebb infraszaunát választani a hagyományos finn szauna helyett, mert erőteljesebb méregtelenítést biztosít.

Szálloda értékelése

Értékelés
Keresztnév:
E-mail:
Értékelés:

Szolgáltatások