Tündérkert Hotel Noszvaj

Szabad helyek


Tündérkert Hotel Noszvaj

3325 Noszvaj, Dobó István utca 10
  Családbarát hotel - családbarát árakkal Noszvajon tündérszép környezetben. Egertől mindössze pár percre található szálláshely Budapesttől 1,5 órára helyezkedik el, az M3-as autósztrádáról könnyen megközelíthető. Amennyiben a vendégek pihenésen és a természet nyugtató csöndjén túl aktív pihenést szeretnének, érdemes ellátogatni Egerbe, ahol az Egri vár, számos török fürdő, és a Szép Asszony völgye várja a szórakozni vágyókat.
  A vintage stílusú erdei hotel a De la Motte Kastély ősfás parkjában az aktív pihenést kedvelő családok kedvenc szállodája
  A 36 szobás noszvaji Tündérkert Hotel kedvező szobaárakkal, kisgyerekes családoknak és romantikára vágyó pároknak szóló ajánlatokkal, páratlan szépségű buja zöld arborétummal, kellemes felfrissülést nyújtó fürdőházzal, számtalan színes turisztikai programlehetőséggel, történelmi környezetben várja az aktív, sportos pihenésre váró vendégeit.
  Az 5 hektáros kastélypark a Bükk hegység ölelésében, „égigérő” erdei fenyőivel, közel ezer védett növénnyel, több száz egzotikus állatfajjal igazán üdítő élményt adó hely a város zaja és forgataga után.
  A Tündérkert Hotel Fürdőháza kellemes felfrissülést nyújt kedves vendégeinek a forró nyári és a hűvös téli napokon egyaránt. A medence lágyan hullámzó, kék vize finom játékosságot alkot a falak erősebb kék tónusával. Körülötte natúr fából lépcsőzetes kialakítású pihenőpadokon relaxálhatnak vendégeik, ahonnan kényelmesen és könnyen szemmel tarthatják a vízben lubickoló gyerekeket. A helyiség klímáját kedvelő zöld növények még több üdeséget csempésznek az apró fürdőház falai közé.

Szálloda értékelése

Értékelés
Keresztnév:
E-mail:
Értékelés: