Hotel Avalanche***

Szabad helyek


Hotel Avalanche*** - Vysoké Tatry

05937 Vysoké Tatry, Stola 116
  A felújított HOTEL AVALANCHE *** épülete a Tátra legmagasabb csúcsa, a Gerlachfalvi-csúcs lábánál, Štôla festői szépségű településén fekszik. A turizmus által érintetlen és a gyönyörű hegyvidéki tájak által védett falu, kiváló közlekedési lehetőségekkel rendelkezik a főbb tátrai idegenforgalmi és síközpontok terén és ideális lehetőségeket teremt az aktív pihenésre a mai rohanó és stresszes élet kiheverésére.
  A szálloda 50 férőhelyes, ahol egy, illetve kétágyas, családi, valamint LUX lakosztály várja a vendégeket. A szobák fürdőszobával, LCD TV-vel, rádióval, illetve telefonnal felszereltek. Internet kapcsolat minden szobában.
  Wellness szolgáltatás: pezsgőfürdő, finn szauna, masszázs, fitnesz, nyáron szabadtéri fűtött medence.
  Családbarát szolgáltatások: gyermek sarok, szabadtéri gyermekjátszótér, játszószoba társasjátékokkal, darts és egyéb szórakozási lehetőséggel. A szülők rendelkezésére állnak: gyermekágy, etetőszék, gyermekmenü.
  Téli lehetőségek sportra: A hotel közelében három autóval könnyen megközelíthető síterep található: Tátralomnic, Zdiar – Strachan, és a Csorba- tónál található Strbské pleso. A Tátralomnic a legmagasabban fekvő síterep Szlovákiában. Legmagasabb síelhető pontja 2190 méteren van, innen egészen 900 méteres magasságig le lehet csúszni, tehát a szintkülönbség is jelentős (888 m – 2190 m, összpályahossz: 11,8 km, liftek száma: 8). Ez a síterep hoteltől 22 perc autóval. Zdiar – Strachan: 965 – 1155 méter magasan található a pálya, a sípályák hossza összesen 1 km, és 2 lift található a pályán. Autóval a legegyszerűbb megközelíteni, összesen 42 perc az út. A Csorba-tó (Strbské pleso) síközpont a Kárpátok láncolatának legmagasabb hegységében, a Magas-Tátrában található, 1376 – 1840 méter között fekszik, össz sípályahossz: 8,3 km, valamint összesen 7 lift található.

Szálloda értékelése

Értékelés
Keresztnév:
E-mail:
Értékelés: