Batthyány Kúria és Golf Resort****

Szabad helyek


Batthyány Kúria és Golf Resort****

8782 Zalacsány, Csány László u. 10
  2014 április 1-jén nyitotta meg kapuit a teljesen felújított Batthyány-kúria. A Batthyány-kastéllyal ligetes parksétánnyal összekötött épület exkluzív szobái, étterme és lobbija új, modern, ugyanakkor hangulatos külsővel várja a pihenni vágyó vendégeket.
  A szobák korszerűsítése mellett a hotel lobbija, közösségi terei és parkja is átalakult. A felújított épület 20 szobával várja a látogatókat, amelyek között 8 db lakosztály, 8 db standard- és 4 db superior szoba található. A szobák klíma berendezéssel, kényelmes fürdőszobával, színes LCD televízióval, szobai széffel, mini bárral és telefonnal felszereltek, valamint a szálloda egész területén ingyenes WIFI hálózat biztosítja vendégeink teljes körű kényelmét.
  A Kúria tágas teraszain igazi élmény a zalai gasztronómia felfedezése. A szálloda 6 hektáros parkjában kicsiknek és nagyoknak egyaránt jó szórakozást ígérő minigolf pálya került megépítésre.
   Gyermekeik mosolyáról gondoskodik ezen kívül játszóterünk, kinti medencénk és játéktermünk is.
  Zalacsánytól nem messze számos látványosság fedezhető fel, melyek nem csak múzeumokat, hanem kirándulási lehetőségeket is tartalmaz. Az alábbiakat érdemes meglátogatni, ha nem csak pihenéssel, hanem kalandozással is szeretnéd eltölteni az ott tartózkodásodat: Sümegi vár, Szigligeti Vár, Zalavár, Kis-Balaton.

Szálloda értékelése

Értékelés
Keresztnév:
E-mail:
Értékelés:
suzanne
5 pont
very peaceful location , friendly staff, great and delicious food, just recommend to anyone:)