Batthyány Kastélyszálló****

Szabad helyek


Batthyány Kastélyszálló**** - Zalacsány

8782 Zalacsány, Csány László u. 24.
  A szálloda csendes, nyugodt, 6 hektáros parkosított környezetben, Zalacsány szélén fekszik. A több száz éves épületet ölelő parkban szabadtéri termál medence, gyermekjátszótér, strandröplabda, minigolf,footgolf, teniszpályák, lengőteke, grillterasz, és bár található.
  Számos sportolási lehetőség, lelkes animátorok által szervezett programok, korlátlan wellness használat garantálja a teljes kikapcsolódást.
  A szálloda szomszédágában épülő világszínvonalú golfpályán a szálloda vendégei kedvezményes áron ismerhetik meg a golf alapjait.
  A kastélyban 28 különböző méretű szobával, éttermekkel, belső termál medencével víz alatti élményelemekkel, pezsgőfürdővel, 20 fős finn szaunával, masszázs-szolgáltatásokkal, aromafürdővel várják a kikapcsolódásra, nyugalomra és pihenésre vágyó vendégeinket.
  Zalacsánytól nem messze számos látványosság fedezhető fel, melyek nem csak múzeumokat, hanem kirándulási lehetőségeket is tartalmaz. Az alábbiakat érdemes meglátogatni, ha nem csak pihenéssel, hanem kalandozással is szeretnéd eltölteni az ott tartózkodásodat: Sümegi vár, Szigligeti Vár, Zalavár, Kis-Balaton.

Szálloda értékelése

Értékelés
Keresztnév:
E-mail:
Értékelés: