Petit Chateau

Szabad helyek


Petit Chateau - Montecatini Terme

50016 Montecatini Terme, Viale Rosselli 10.
  A szállásról: Toszkána szívében, Montecatini Terme városában, az elegáns "Libery" házban található újonnan épült "Bed & Breakfast Petit Château". A villa teljesen felújított, mely történelmileg s építészetileg is igen magas értékű épületnek, műemléknek számít, melynek története egészes a '20-as évekig nyúlik vissza. A termálpark közelében található, nem messze a városközponttól és a bevásárló negyedtől. A lakóövezetben található elegáns környezetben a vendégek kiélvezhetik a pihenés üdítő pillanatait, valamint kellemes sétákat tehetnek a szomszédos kertben. Ahol is a lugas alatt, a vendégek elkölthetik a svédasztalos reggelit. Továbbá a Villa kisebb összejövetelekre és parkolásra is lehetőséget tud nyújtani, előzetes kérésre.
  Szobák: A ház eleganciáját is igen jól tükrözi a belső kialakítása illetve berendezése, mivel a szobák mindegyike finom bútorokkal (klasszikus stílusban), gondosan kiválasztott függönyökkel, díszítésekkel rendelkezik, a legigényesebben s fényűzőn odafigyelve a részletekre, amelyek minden szobának egyedi karaktert adnak. A Petit Château panzió két féle lakosztályt, egy junior lakosztályt és három, privát helyiségekkel rendelkező szobát kínál, melyek mindegyike légkondicionálóval, fűtéssel, minibárral, hajszárítóval, széffel, műholdas televízióval, DVD-vel, sztereóval, ingyenes internet csatlakozási lehetőséggel és közvetlen telefon vonallal ellátott. A ház exkluzív harmóniája biztosítja a megfelelő légkört ahhoz, hogy az ide látogató vendégek "királyi" nyaralást tölthessenek Montecatini Terme városában.
  Hotel megközelítése: Rómából vagy Milánóból érkezve az A1-es autópályán Firenze irányában, majd Firenze Nord-ban, az A11-es autópályán Pisa-Livornó felé, majd a Montecatini Terme kijáratnál lehajtva. Genovából vagy Livorno-ból érkezve kövesse az A11-es autópályát Firenze felé, és hajtson le a Montecatini Terme kijáratnál. A Montecatini Terme kijáratánál, egyenesen a Piazza del Popolo irányába, a főtér felé, majd a téren át a IV. November utca irányába, a második utca balra, a Via Rosselli és a 10-es szám alatt található a Hotel.
  A Petit Chateau barátságos személyzete személyre szabott szolgáltatásokat nyújt. Transzfer foglalható oda/vissza Pisa és Firenze repülőtereire és vasútállomásaira.
  Egy 500 méterre található étterem 3 fogásos vacsorát kínál kedvezményes áron.

Szálloda értékelése

Értékelés
Keresztnév:
E-mail:
Értékelés:
Szilvi
5 pont
Nagyon jól éreztük magunkat.Kedves, segítőkész kiszolgálás.