Hotel Margarethenbad - Erholungshotel

Szabad helyek


  • Hochstein - Zettersfeld
  • Mölltal Gleccser
  • Grossglockner

Erholungshotel Margarethenbad **** Rangersdorf

9833 Rangersdorf, Lainach 26
  Az Erholungshotel Margarethenbad spa és sportszálloda Karintiában a Moll-völgyben áll, és gyönyörű panorámát kínál a Grossglockner régióra és a Magas-Tauern Nemzeti Parkra.
  A szállodától mindössze 20 percre található autóval 5 nagy síterep is melyek mind egy síbérlettel elérhetőek. Ezek a Heiligenblut – Grossglockner, a Mölltal Gleccser, a Hochstein, Zettersfeld és az ankogel terüeltek. Heiligenblut – Grossglockner: A síterület 1300 - 2900 méter között fekszik, melyhez 55 km-es pályarendszer és összesen 12 felvonó tartozik. Mölltal GleccserKarintia: legmagasabban fekvő, és ezáltal abszolút hóbiztos sípályái találhatók itt. A gleccservasút 8 perc alatt 1000 méternyi szintkülönbséget áthidalva visz fel a 2108 m magasan fekvő középállomásra, ahonnan 6 személyes kis kabinos felvonókkal lehet feljutni a 2800 méteren fekvő ultramodern Eissee étteremhez, és innen a felső pályákhoz. Hochstein: A kelet-tiroli Lienz városból induló Hochstein síterephez 5 felvonó tartozik és összesen 13 km-nyi lejtő, melyek alsó részét hóágyúzzák. 670 és 2000 m között, javarészt erdős részeken terülnek el a pályák, így rossz időjárási viszonyok esetén is élvezhető a sízés, snowboardozás. Zettersfeld: 1660 és 2278 m között fekszik, javarészt a fahatár felett, széles, szépen kezelt, lankásabb, lavinabiztos sípályák jellemzik mintegy 24 km hosszúságban. Ankogel: sípályái szélesek, és hosszúak, 1350 méternyi szintkülönbséget áthidalva lehet folyamatosan lesiklani. A pályák aljában található 2 tányéros liftet használva lankás tanulópályákon gyakorolhatnak a kezdők.
  A szállodakomplexum kikapcsolódást, pihenést és egészségügyi ellátást nyújt. A természetes terápiás fürdők a vasban, kénben és radonban gazdag Margarethen-forrás vizével lettek feltöltve.
  A szolgáltatások között egy fedett szabadtéri medence (nyáron), szauna, gőzfürdő, infravörös kabin, szolárium, pezsgőfürdő (télen), egy teniszpálya, napozó terület és terápiás masszázsok is találhatók.
  Az étterem hagyományos konyhát szervíroz, valamint heti grill esteket, olasz büfét és rusztikus farmerbüfét. Az erdők, rétek és hegyek közelsége ideális rövidebb és hosszabb túrákhoz. 3 síövezet is fellelhető a környéken.

Szálloda értékelése

Értékelés
Keresztnév:
E-mail:
Értékelés: