Hotel Arborétum ***

Szabad helyek


Hotel Arborétum*** Sárvár

9600 Sárvár, Medgyessy Ferenc utca 20.
  Hotelünket a híres egész évben nyitva tartó sárvári élményfürdő és a belváros között „félúton” találja, Nyugat-Dunántúl hangulatos kisvárosában Sárváron, egy 10 hektáros Arborétum mellett. A városban további szórakozási lehetőséget nyújt a sárvári kalandpark, a Csónakázó - tó, valamint a Nádasdy Ferenc Múzeum.
  16 db kényelmes, tiszta kétágyas szobával és 2 db apartmannal, kedves tájékozott munkatársakkal várjuk Önt. A szobákban TV, telefon, fürdőszoba és minibár szolgálja az Ön kényelmét. Gyermekes családok részére a kétágyas szobák nagy része pótágyazható, a legkisebbeknek pedig babaágyat biztosítunk.
  A gépkocsit zárt parkolónkban, díjmentesen helyezheti el. A csendes környék miatt biztos lehet benne, hogy az éjszakai pihenést nem zavarja az utca zaja. A közeli élményfürdő, a számos látnivaló és kirándulóhely pedig garancia arra, hogy élményekkel tele tér vissza a mindennapokba.
  Minden reggel finom, friss és bőséges svédasztalos reggelivel várjuk Önt, hogy teljes erővel induljon a napi tartalmas program

Szálloda értékelése

Értékelés
Keresztnév:
E-mail:
Értékelés: