Angyal Borászat

Szabad helyek


Téli és tavaszi csomag: Teljes ellátás, wellness használat, disznótoros program
2 éj 2 fő
69900 HUF-tól
Megveszem
Felhasználási feltételek
Voucher felhasználható 2019.12.08-tól 2020.03.08-ig.
a szabad helyek függvényében, hétvégéken (P-SZ-V), a szálláshellyel előre egyeztetett időpontban használható fel.
Felhasználás kivételei
2019.12.27 - 2019.12.29
Csomag tartalma
  • Szállás kényelmes kétágyas szobában hétvégéken (péntektől vasárnapig)
  • Teljes ellátás péntektől vasárnapig
  • Korlátlan étel és ital fogyasztás a disznótoros program ideje alatt (szombat 08:00-20:00 között) (1 fajta száraz és 1 fajta félédes bor, forralt bor, tea, szóda, szénsavmentes víz, szénsavas és szénsavmentes üdítő, saját pálinkánk, kávé)
  • A program ideje alatt, szombaton büféebéd és büfévacsora várja a vendégeinket, ahol korlátlanul fogyaszthatják finomságainkat
  • A szobában található alkoholos és mentes italok nem tartoznak a korlátlan fogyasztásba!
  • Wellness részleg használat (finn szauna, jakuzzi) 07:00-tól 20:00-ig.
  • Kültéri jakuzzi használata (07.00 – 20.00)
Gyermek árak és felárak
  • Idegenforgalmi adó: 300 Ft/fő/éj (18 éves kor felett)
Lemondási feltételek
A szállás nem lemondható, nem módosítható. Kizárólag Egykonti FLEX vagy Egykonti FLEX EXTRA csomag vásárlása esetén lemondható vagy módosítható. Részletekről érdeklődjön kollégáinknál.

Angyal Borászat - Tokaj Hegyalja

3908 Rátka, Meggyes-dülő -
  Tokaj-Hegyalja méltán híres bortermelő vidékének szívében Rátka község határában található az Angyal Borászat és Szőlőbirtok központja, mely a szőlő feldolgozás mellett otthont ad a 12 vendégszobának és annak a közel 1 kilométer hosszúságú pincének, mely egyedülálló a régióban. Kiváló helyszín akár családi kikapcsolódásra, de alkalmas baráti vagy céges találkozók lebonyolítására is. Ezen a helyén állt Rátka község szövetkezeti pincéje és feldolgozója, felette vendéglátásra kialakított kóstoló terem és terasz. A jelenlegi formájában látogatható Borászat 2013.tavaszára került teljesen felújított állapotban a vendégek birtokába.
  Közel harminc hektáros birtokunkon a Hegyalja jellegzetes három szőlőfajtáját, - Furmintot a területek 60%-án, Hárslevelűt a területek 30%-án és Sárga muskotályt pedig a területek 10%-án – termesztenek. A szőlő elhelyezkedése Szerencs város és Ond község déli és dél-keleti dűlőiben helyezkednek el. Az ültetvényeken a munka tél végén a metszéssel kezdődik, melyet a tám rendszer igazítás és a szálvesszők lekötése követ. Május elején amint a zöldhajtások intenzív növekedésbe kezdenek, a Borház szőlőmunkásainak kis csapata a hajtások kiválogatását és a drótok közé fűzését végzi. Amint a zöldmunkát elvégezték, következik a sorok fáradságos kézi kapálása. Évszázados hagyományainkhoz hűen a szőlő első vágását Péter és Pál napján kezdik.
  A szüretig hátralévő időben a növényvédelmi és gépi talajmunkák mellett, még egy kézi kapálást és egy visszavágást végzeznek el a Bor háznál. A szüret kezdete előtt, - ami a régiónkban október elején kezdődik – három-négy héttel a szőlő kiablakolásával segítjik a fürtök megfelelő érését.
  Az épület 12 darab kétágyas szobával rendelkezik, melyek mindegyike fürdőszobával, LCD televízióval és „mini borbárral” felszerelt. Az ablakokból csodálatos kilátás nyílik Tokaj-Hegyalja változatos hegyvonulataira és nagy múltú községeire.
  Borházuk földszintje ad otthont wellness szigetünknek ahol egy tágas jakuzzi-ból gyönyörködhetünk a festői tájban, vagy méregteleníthetünk kényelmes finn szaunánkban. Előre egyeztetett időpontban számos masszázs közül lehet választani. Legkülönlegesebb kezeléseik alapanyaga természetesen maga a szőlő! A vendégek a nyitvatartási időn belül a Borház kültéri medencéjében is kedvükre felfrissülhetnek.

Szálloda értékelése

Értékelés
Keresztnév:
E-mail:
Értékelés:
tamás
5 pont
nyugodt,tiszta,szuper cégeknek
Diána
5 pont
Nyári ottlétünk alatt nagyon jól éreztük magunkat.