Angyal Borászat

Szabad helyek


Nyári hétvége Tokaj-Hegyalján, teljes ellátással, borkóstolóval, wellnesszel, péntektől vasárnapig!
2 éjszaka 2 főre
59900 HUF-tól
Megveszem
Voucher felhasználható 2019-06-14-tól 2019.09.08-ig.
Csomag tartalma
Az utazási voucher 2019.06.14.-09.08.között használható fel a szabad helyek függvényében, hétvégéken (P-SZ-V), a szálláshellyel előre egyeztetett időpontban.Wellness használat: beltéri szauna, jakuzzi; kültéri medence (8m), kültéri jakuzzi (5m)Helyben túrázási lehetőség a közelben található hegyenSzállás kétágyas klimatizált szobában
Billiárd, társasjátékok, tollas, soft-ball, kerékpár, játszótér áll a vendégeink rendelkezéséreBorkóstoló a borászat 6 féle borából a közel 1 kilométeres pincébenTeljes ellátás péntek vacsorától, vasárnap reggelig
Gyermek árak és felárak
Idegenforgalmi adó: 300 Ft/fő/éj (18 éve kortól)Hosszú hétvégékre hosszabbítható: 23.000 Ft/ 2 fő/ éj (félpanziós ellátással)
Felhasználási feltételek
Az utazási voucher 2019.06.14.-09.08.között használható fel a szabad helyek függvényében, hétvégéken (P-SZ-V), a szálláshellyel előre egyeztetett időpontban.
Lemondási feltételek
A szállásfoglalásnál megadott érkezési időpont NEM lemondható! Módosítani kizárólag az érkezés dátuma előtt 20 nappal, vagy korábban lehetséges. Megnem-jelenés esetén 100% kötbért számol fel a szálloda! Amennyiben a szálláshoz tartoznak speciális feltételek úgy azok felülírják azokat a szabályokat, amelyek különböznek az általános lemondási feltételben, minden más változatlanul érvényben maradnak. A fel nem használt voucherek-(et) a felhasználási idő után érvénytelenek, visszaváltani-módositani nem lehetséges. A szállást lemondani kizárólag Vis-major esetben lehetséges az ÁSZF-ben szereplő feltételek szerint.

Angyal Borászat - Tokaj Hegyalja

3908 Rátka, Meggyes-dülő -
  Tokaj-Hegyalja méltán híres bortermelő vidékének szívében Rátka község határában található az Angyal Borászat és Szőlőbirtok központja, mely a szőlő feldolgozás mellett otthont ad a 12 vendégszobának és annak a közel 1 kilométer hosszúságú pincének, mely egyedülálló a régióban. Kiváló helyszín akár családi kikapcsolódásra, de alkalmas baráti vagy céges találkozók lebonyolítására is. Ezen a helyén állt Rátka község szövetkezeti pincéje és feldolgozója, felette vendéglátásra kialakított kóstoló terem és terasz. A jelenlegi formájában látogatható Borászat 2013.tavaszára került teljesen felújított állapotban a vendégek birtokába.
  Közel harminc hektáros birtokunkon a Hegyalja jellegzetes három szőlőfajtáját, - Furmintot a területek 60%-án, Hárslevelűt a területek 30%-án és Sárga muskotályt pedig a területek 10%-án – termesztenek. A szőlő elhelyezkedése Szerencs város és Ond község déli és dél-keleti dűlőiben helyezkednek el. Az ültetvényeken a munka tél végén a metszéssel kezdődik, melyet a tám rendszer igazítás és a szálvesszők lekötése követ. Május elején amint a zöldhajtások intenzív növekedésbe kezdenek, a Borház szőlőmunkásainak kis csapata a hajtások kiválogatását és a drótok közé fűzését végzi. Amint a zöldmunkát elvégezték, következik a sorok fáradságos kézi kapálása. Évszázados hagyományainkhoz hűen a szőlő első vágását Péter és Pál napján kezdik.
  A szüretig hátralévő időben a növényvédelmi és gépi talajmunkák mellett, még egy kézi kapálást és egy visszavágást végzeznek el a Bor háznál. A szüret kezdete előtt, - ami a régiónkban október elején kezdődik – három-négy héttel a szőlő kiablakolásával segítjik a fürtök megfelelő érését.
  Az épület 12 darab kétágyas szobával rendelkezik, melyek mindegyike fürdőszobával, LCD televízióval és „mini borbárral” felszerelt. Az ablakokból csodálatos kilátás nyílik Tokaj-Hegyalja változatos hegyvonulataira és nagy múltú községeire.
  Borházuk földszintje ad otthont wellness szigetünknek ahol egy tágas jakuzzi-ból gyönyörködhetünk a festői tájban, vagy méregteleníthetünk kényelmes finn szaunánkban. Előre egyeztetett időpontban számos masszázs közül lehet választani. Legkülönlegesebb kezeléseik alapanyaga természetesen maga a szőlő! A vendégek a nyitvatartási időn belül a Borház kültéri medencéjében is kedvükre felfrissülhetnek.

Szálloda értékelése

Értékelés
Keresztnév:
E-mail:
Értékelés:
tamás
5 pont
nyugodt,tiszta,szuper cégeknek
Diána
5 pont
Nyári ottlétünk alatt nagyon jól éreztük magunkat.