Red&Blue Design Hotel****

Szabad helyek


Red & Blue Design Hotel Prague

15000 Prága, Holecková 13.
  Az új Red & Blue Design Hotel Prague épülete a Petrin parkkal szemben található, közel a város szívéhez. Egy rövid, 10 perces sétával eljuthat a Károly-híd és a prágai vár helyszínére. Az 1900-as években épült szállodát 2009-ben teljesen felújították, így most 52 légkondicionált szobával várja vendégeit.
  A szálloda kényelmes és magas minőségű szállást garantál az ideutazó vendégeknek, akik élvezhetik a szálloda egyedi és ötletes piros és kék design kialakítását. Az alsó szinten egy kávézó, illetve bár is található.
  A szálloda a jól kiépített prágai tömegközlekedéssel minden irányból egyszerűen megközelíthető. Legkönnyebben a Florenc nemzetközi buszmegállótól lehet eljutni a hotelig: A B metróvonallal kell az Andel megállóig menni, ahol a 6, 9, 12 vagy 20-as villamosra kell átszállni. A Švandovo Divadlo megállónál kell leszállni és innen a park melletti Holeckova utcán egyenesen sétálni a Hotelig.
  A szobák csendesek, és a legtöbbjük a parkra néz. A következőket tartalmazzák: tea- és kávéfőző laptopszéf és TV.
  Történelméből fakadóan Prága építészeti, kulturális, vallási emlékek, látnivalók sokaságát vonultatja fel, melybe napjainkban a modern kor egy-két mementója is besorolható. A várost alkotó negyedeknek (Óváros, Újváros, Josefov, Hradzsin-negyed, Kisoldal) külön-külön hangulata, történelme van, ezért mindent érdemes meglátogatni ott-tartózkodásunk alatt. Josefov városrész a zsinagógáiról híres, az Újváros pedig többek között otthont ad a Nemzeti Múzeumnak, ill. a Színháznak és Frank Gehry Fred and Ginger becenévvel illetett üvegpalotájának. 1992 óta Prága történelmi belvárosa a Világörökség része. Prága jellegzetességeihez, sajátosságához hozzátartozik a söröző (pivnica), a sörözők hangulata. A felkapottabb sörözőkben érdemes asztalt foglalni, éppúgy, mint nálunk mondjuk egy étteremben.

Szálloda értékelése

Értékelés
Keresztnév:
E-mail:
Értékelés: