Szabad helyek


Csomag tartalma
Szállás a választott csomagnak megfelelően, két vagy három ágyas szobában közös fürdőszobával10 % kedvezmény a Burgers in Streat Slow Food étterembenAjándék térkép és turistakönyv a recepcióningyenes kisállat
10 % kedvezmény az Antonio Caféba (olasz étterem 5 percre a hosteltől)Ingyenes kávé, tea, tej és ásványvíz fogyasztásIdegenforgalmi adóIngyenes Wifi
Gyermek árak és felárak
3 év alatt: ingyenesbabaágy: ingyenes3 évnél idősebb gyermek: 10 EUR/fő/éj1éjszaka hosszabbítás két ágyas szobában: 20 EUR/éj1éjszaka hosszabbítás három ágyas szobában: 30 EUR/éj
plusz 1 felnőtt: 10 EUR/fő/csomagReggeli felár ellenében: 15 PLN/reggeli/fő
Felhasználási feltételek
Az utazási voucher 2019.03.31-ig használható fel, a szabad helyek függvényében, a szállodával előre egyeztetett időpontban, kivétel 2018.12.20-2019.01.02. között.
Lemondási feltételek
A szállásfoglalásnál megadott érkezési időpont NEM lemondható! Módosítani kizárólag az érkezés dátuma előtt 20 nappal, vagy korábban lehetséges. Megnem-jelenés esetén 100% kötbért számol fel a szálloda! Amennyiben a szálláshoz tartoznak speciális feltételek úgy azok felülírják azokat a szabályokat, amelyek különböznek az általános lemondási feltételben, minden más változatlanul érvényben maradnak. A fel nem használt voucherek-(et) a felhasználási idő után érvénytelenek, visszaváltani-módositani nem lehetséges. A szállást lemondani kizárólag Vis-major esetben lehetséges az ÁSZF-ben szereplő feltételek szerint.

The Secret Garden Hostel - Krakkó

31-066 Krakkó, ul. Skawinska 7.
  A Secret Garden Hostel épülete Krakkó Kazimierz negyedében található, 200 méterre a Wolnica tértől. A szálló olcsó szobákkal és tágas apartmanokkal várja vendégeit. Ingyenes Wi-Fi a szálló egész területén rendelkezésre áll.
  A Secret Garden Hostel mindössze 290 méterre található a Visztula partján lévő sétánytól. Az Új tér 650 méterre található. A lengyel királyok egykori székhelye pedig, a Wawel, 1 km-re található.
  Krakkó történelmi negyedében különböző éttermek, bárok és pubok várják a látogatókat, melyekkel a Hostel jó kapcsolatot ápol. A Fő piactér 1,6 km-re található. A Hostel egy antik, ám annál szebben felújított épületben működik.
  A vendégek saját ételeiket a közös konyhában készíthetik el, melyhez étkező is tartozik. Az étkezőben svédasztalos reggelit szolgálnak fel. A közös TV-szobában DVD-lejátszó és 2 számítógép áll rendelkezésre.
  Krakkó főbb nevezetességei: a híres Flórián-kapu, mely 1307-ben épült és a város védőszentjéről kapta nevét. A Királyi Kastély, mely a Wawel dombon található, gyönyörű gótikus épület. A város főtere, mely egyben Európa legnagyobb középkori főtere és nem utolsó sorban a híres Posztócsarnok, amely nemcsak a vásárolni vágyóknak nagy élmény, de azoknak is akik csak nézelődnének.

Szálloda értékelése

Értékelés
Keresztnév:
E-mail:
Értékelés: