The Secret Garden Hostel

Szabad helyek


The Secret Garden Hostel - Krakkó

31-066 Krakkó, ul. Skawinska 7.
  A Secret Garden Hostel épülete Krakkó Kazimierz negyedében található, 200 méterre a Wolnica tértől. A szálló olcsó szobákkal és tágas apartmanokkal várja vendégeit. Ingyenes Wi-Fi a szálló egész területén rendelkezésre áll.
  A Secret Garden Hostel mindössze 290 méterre található a Visztula partján lévő sétánytól. Az Új tér 650 méterre található. A lengyel királyok egykori székhelye pedig, a Wawel, 1 km-re található.
  Krakkó történelmi negyedében különböző éttermek, bárok és pubok várják a látogatókat, melyekkel a Hostel jó kapcsolatot ápol. A Fő piactér 1,6 km-re található. A Hostel egy antik, ám annál szebben felújított épületben működik.
  A vendégek saját ételeiket a közös konyhában készíthetik el, melyhez étkező is tartozik. Az étkezőben svédasztalos reggelit szolgálnak fel. A közös TV-szobában DVD-lejátszó és 2 számítógép áll rendelkezésre.
  Krakkó főbb nevezetességei: a híres Flórián-kapu, mely 1307-ben épült és a város védőszentjéről kapta nevét. A Királyi Kastély, mely a Wawel dombon található, gyönyörű gótikus épület. A város főtere, mely egyben Európa legnagyobb középkori főtere és nem utolsó sorban a híres Posztócsarnok, amely nemcsak a vásárolni vágyóknak nagy élmény, de azoknak is akik csak nézelődnének.

Szálloda értékelése

Értékelés
Keresztnév:
E-mail:
Értékelés: